Försäkrat.se » Nyheter » Ny vårdguide för djur

Ny vårdguide för djur

Ibland räcker inte internet till och ibland vill man bara prata med en expert direkt för att få råd när det kommer till ens djur. Precis som 1177 funderar, fungerar även 2288 som är en vårdguide för djur. Det är ett kostnadsfritt och tryggt sätt att få snabb hjälp om du befarar att ditt djur inte mår bra. Nedan går vi genom stegvis hur processen går till:

Ring

Deras nummer är 90228 och du kan ringa från hela världen. Innan du ringer är det bra att vara förberedd på att de kommer att fråga om vissa uppgifter (presenteras nedan), förberedd dessa så att du får hjälp så snabbt som möjligt.

Ge uppgifter

De kommer att efterfråga ditt försäkringsnummer eller personnummer på personen som står på djurens försäkring. Har du inte en försäkring kan du jämföra olika djurförsäkringar här.

Som nämnt tidigare föreslår vi därför att du har de uppgifterna nära till hands så att du kan komma vidare till experterna så snabbt som möjligt. Att försäkra ditt djur är en smidig och snabb process som ger ditt djur ett rättvist skydd, om du inte redan har det rekommenderar vi starkt att du skaffar en – om inte annat för att du ska kunna ta den av denna vårdguide för djur.

Få hjälp

När du angivit uppgifter slussas du vidare till en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare. De kommer att ge dig en oberoende rådgivning baserat på det du berättar om ditt djurs hälsa. Du kommer inte debiteras något för samtalet och du kan snabbt vidta åtgärder!