Försäkrat.se » Redaktionell policy

Redaktionell policy

Vårt redaktionella team arbetar för dig och förhåller sig enligt vår framtagna redaktionella policy.

Försäkrats löften

Redaktionen på Försäkrat ansvarar över innehållet på vår hemsida och säkerställer i den mån det går att informationen är korrekt och källkritisk. Målsättningen är att innehållet ska inspirera och informera besökare till att ta bättre försäkringsbeslut. Vi kontrollerar fakta regelbundet och korrigerar eventuella fel så fort de upptäcks.

Våra recensioner av försäkringsbolag och olika försäkringar är alltid objektiva. Vårt redaktionella innehåll jämför försäkringsbolag på den svenska marknaden och skapar medvetenhet om möjliga alternativ och vad de innebär så att läsarna kan fatta välgrundade försäkringsbeslut.

Vårt förhållande till försäkringsbolag

Försäkringsbolag kan inte påverka vårt innehåll. Redaktionen på Försäkrat håller en oberoende ställning och ingen i redaktionen erhåller direkt ersättning från någon samarbetspartner. Viktigt att nämna är att vi däremot erhåller ersättning genom affiliatemarknadsföring vilket kan komma att påverka vilka försäkringsbolag vi kontrollerar regelbundet, och exakt vilka försäkringsbolag som är synliga. Informationen och recensionerna är däremot våra.