Om oss

Försäkrat.se, www.försäkrat.se, är en webbplats mot den svenska marknaden med primär målsättning att förse besökare med komplett och informativ information om försäkringar. Genom bra information önskar vi utbilda och hjälpa privatpersoner och företag vid val av försäkringar. Vi upplevde att det idag kan vara svårt att förstå vad och hur försäkringar fungerar.

Vårt syfte och mål

Med Försäkrat.se förenklar vi besökares process med att hitta en ny försäkring. Genom att sammanställa information från försäkringsbolagens hemsidor, villkor och förköpsinformation tillsammans med förenklade grafter och illustrationer blir allting mer förståeligt. Och enklare.

Vår målsättning är att besökare ska:

  • Lära sig mer om olika typer av försäkringar
  • Enkelt själv ska kunna ta ett bra beslut
  • Finna vår information lättläst och värdeskapande

Team

Vi som uppdaterar, utvecklar och samlar in information om olika svenska försäkringar.

Joel
Favoritsak försäkrat: Hunden Elsa

Evelina

Martin

Vår historia

En kort genomgång av vår historia.

födsel försäkrat.se

Januari 2020

Vår historia börjar tidigt år 2020 – en vision och målsättning att bli den mest kompletta guiden om försäkringar på internet. Sedan dess har vi varje dag undersökt, publicerat, uppdaterat och justerat för att hela tiden bli lite bättre – och till slut nå vårt mål.

Februari 2021

22 februari 2021 – Försäkrat blir registrerat som varumärke hos PRV. Ett stort steg och en perfekt försenad födelsedagspresent. Genom ett klokt varumärkesskydd kan vi fortsätta bygga mot vår målsättning att bli Sveriges största försäkringsguide.

försäkrat.se 1 år

September 2021

30 september 2021 – Vi uppnår ett stort mål att hjälpa 10 000 besökare vidare till önskat försäkringsbolag under en och samma månad. Mot 100 000!

Januari 2022

24 Januari 2022 – Resan fortsätter och försäkrat.se fyller 2 år. Vi kommer varje dag närmare vårt mål att hjälpa 100 000 besökare till att ta enklare val.