Om oss

Försäkrat.se, är en webbplats mot den svenska marknaden med primär målsättning att förse besökare med komplett och informativ information om försäkringar. Genom bra information önskar vi utbilda och hjälpa privatpersoner och företag vid val av försäkringar. Vi upplevde att det idag kan vara svårt att förstå vad och hur försäkringar fungerar.

Vårt syfte och mål

Med Försäkrat.se förenklar vi besökares process med att hitta en ny försäkring. Genom att sammanställa information från försäkringsbolagens hemsidor, villkor och förköpsinformation tillsammans med förenklade grafer och illustrationer blir allting mer förståeligt. Och enklare.

Vår målsättning är att besökare ska:

  • Lära sig mer om olika typer av försäkringar
  • Enkelt själv ska kunna ta ett bra beslut
  • Finna vår information lättläst och värdeskapande

Team

Vi som uppdaterar, utvecklar och samlar in information om olika svenska försäkringar.

Daniel Stensiö

Daniel Stensiö

Redaktör & tekniskt ansvarig

Läs mer →
Evelina Bernardo

Evelina Bernardo

Innehållsansvarig

Läs mer →
Joel Ahlby

Joel Ahlby

Skribent & sajtens grundare

Läs mer →
Lukas Brisman

Lukas Brisman

Redaktionschef

Läs mer →
Martin Bäckman

Martin Bäckman

Redaktör företagsförsäkringar

Läs mer →

För att komma i kontakt med någon av oss vänligen använd formuläret vår kontaktsida.

Vår historia

En kort genomgång av vår historia.

Januari 2020 – Vår historia börjar tidigt år 2020 med en vision och målsättning att bli den mest kompletta guiden om försäkringar på internet. Sedan dess har vi varje dag undersökt, publicerat, uppdaterat och justerat för att hela tiden bli lite bättre – och till slut nå vårt mål.

22 februari 2021 – Försäkrat blir registrerat som varumärke hos PRV. Ett stort steg och en perfekt försenad födelsedagspresent. Genom ett klokt varumärkesskydd kan vi fortsätta bygga mot vår målsättning att bli Sveriges största försäkringsguide. Läs mer om vårt varumärkesskydd.

30 september 2021 – Vi uppnår ett stort mål att hjälpa 10 000 besökare vidare till önskat försäkringsbolag under en och samma månad. Mot 100 000!

24 januari 2022 – Resan fortsätter och försäkrat.se fyller 2 år. Vi kommer varje dag närmare vårt mål att hjälpa 100 000 besökare till att ta enklare val.

12 oktober 2022 – Vi vinner svenska SEO-priset 2022 i kategorin små företag som delas ut på Hotel At Six i Stockholm.

Motiveringen lyder “Försäkrat.se har i ett konkurrensutsatt segment gått in och tagit stor plats senaste två åren. Med stora försäkringsbolag som konkurrenter visar det att det inte är finansiella muskler som räknas utan smart SEO-arbete med ett bra team. Starkt jobbat team Försäkrat.se!”

17 februari 2023 – I början av året lanserar vi får första egna undersökning och utmärkelse som kallas “Försäkratpriset” (se här). Vilket även uppmärksammas av Sakochliv.se. Första undersökningen handlar om svarstider i svenska försäkringsbolags kundtjänster, och fler kommer det att bli.

1 juni 2023 – PXL Perfect AB tar över driften av sajten.

Företaget

Försäkrat.se är ett varumärke som ägs och drivs av PXL Perfect AB. Vi har huvudkontor i Göteborg, Sverige och förvaltar flertalet webbplatser med en gemensam nämnare som är privatekonomi.

PXL Perfect AB (556825-0160)
Kyrkogatan 24
411 15 Göteborg
pxlperfect.se
[email protected]

Om du har förfrågningar som rör marknads- eller affärsmöjligheter vänligen kontakta oss på e-postadressen ovan.