Sambla

Sambla

Hos Sambla kan du teckna trygghetsförsäkring och livförsäkring. Nedan kan du läsa vårt och kunders omdöme för att du ska kunna fatta ett beslut som känns rätt för dig.

Antal försäkringar: 2 st
Samlingsrabatt:
JÄMFÖR TRYGGHETSFÖRSÄKRING →

Omdöme Sambla

Sambla är främst kända för deras låneförmedling, men de erbjuder även försäkringar. Deras omdöme på Trustpilot är 4.8/5 vilket är ett mycket gott omdöme som deras kunder lämnat. Det som kunderna främst berömmer är Samblas kundservice, professionalism och hur trygga de känns. Deras försäkringerbjudanden är i samarbete med Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial i form av ett gruppavtal. Med tanke på att både verksamheterna har ett gott omdöme av deras kunder anser vi att samarbetet är ett gott tecken. Nedan kan du se vad Samblas kunder har att säga om deras upplevelse med bolaget.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Gott omdöme
  • Väletablerat bolag
  • Ring för att teckna
Information
Företagsnamn: Sambla Group AB
Kategori: Bostadskreditinstitut
Org-nr: 556974-8378
Institutnummer hos FI: 44062
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2014-11-13
Försäkringsgivare: Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial
Hämtat från: Finansinspektionen.se (44062)

Försäkringsutbud

Sambla erbjuder Trygghetsförsäkring och Livförsäkring. Vad respektive försälring innebär kan du läsa genom att klicka på dem. Fördelen med deras partnerskap med Gjensidige är att du kan vara säker på att du får en legitim försäkring.

Kundtjänst omdöme

Enligt omdömen som Samblas kunder lämnat verkar kundtjänst vara lyhörda, snabba och kunniga. De går att kontakta via telefon mellan 09:00-20:30 måndag till torsdag, 09:00.17:00 på fredagar, 12:00-16:00 på lördagar och söndagar. Till skillnad från många andra bolag är de tillgängliga att kontakta på helger. De går även att kontakta via mejl. Om du behöver göra en skadeanmälan gör du det via Gjensidige, länk till den sidan hittar du i kolumnen.

Vad andra säger om Sambla

Baserat på 0 omdömen.

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *