Sambla

Sambla

Hos Sambla kan du teckna trygghetsförsäkring och livförsäkring. Nedan kan du läsa vårt och kunders omdöme för att du ska kunna fatta ett beslut som känns rätt för dig.
Jämför trygghetsförsäkringar och få ett prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Antal försäkringar:2 st
JÄMFÖR TRYGGHETSFÖRSÄKRING

Omdöme Sambla

Sambla är främst kända för deras låneförmedling, men de erbjuder även försäkringar. Deras omdöme på Trustpilot är 4.8/5 vilket är ett mycket gott omdöme som deras kunder lämnat. Det som kunderna främst berömmer är Samblas kundservice, professionalism och hur trygga de känns. Deras utbud är försäkringar är i samarbete med Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial i form av ett gruppavtal. Med tanke på att både verksamheterna har ett gott omdöme av deras kunder anser vi att samarbetet är ett gott tecken.

Försäkringsutbud hos Sambla

Sambla erbjuder trygghetsförsäkring och livförsäkring. Vad respektive försäkring innebär kan du läsa genom att klicka på dem. Fördelen med deras partnerskap med Gjensidige är att du kan vara säker på att du får en legitim försäkring.

Kundtjänstens omdöme

Enligt omdömen som Samblas kunder lämnat verkar kundtjänst vara lyhörda, snabba och kunniga. De går att kontakta via telefon mellan 09:00-20:30 måndag till torsdag, 09:00.17:00 på fredagar, 12:00-16:00 på lördagar och söndagar. Till skillnad från många andra bolag är de tillgängliga att kontakta på helger. De går även att kontakta via mejl. Om du behöver göra en skadeanmälan gör du det via Gjensidige, länk till den sidan hittar du i kolumnen.

Vanliga frågor

Sambla är främst låneförmedlare, men de erbjuder även trygghetsförsäkring.

JÄMFÖR TRYGGHETSFÖRSÄKRING
Bilder från webbplats
Sambla hemsida
Fördelar
  • Gott omdöme
  • Väletablerat bolag
  • Ring för att teckna
Information om Sambla
Företag:Sambla Group AB
Kategori:Försäkringsförmedlare
Org-nr:556974-8378
Telefon:0770 22 01 80
E-post:Maila
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:44062
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2014-11-13
Försäkringsgivare:Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial
Hämtat från: Finansinspektionen.se (44062)