Advisa Försäkring

Advisa Försäkring

Advisa försäkring är en del av Advisa och deras försäkringsskydd ger dig en säkerhet i din privatekonomi om plötsligt inkomstbortfall skulle ske. Företaget grundades 2011 och har idag hjälpt över 250 000 kunder.

Till Advisa Försäkring →

Vad täcker Advisa försäkring?

Advisa Trygghetsförsäkring ger dig en trygghet om du skulle bli av med din inkomst. Exempelvis om du blir av med jobbet, om du plötsligt blir sjukskriven eller om du behöver ta ledigt för vård av nära anhörig. Det som täcks är då betalningen av dina vardagliga kostnader som du inte har möjlighet att betala på grund av inkomstbortfallet. Det som innefattas är bland annat kostnader för boende, lån, bil och även några för barn. Ett livskydd som uppgår till 600 000 kr ingår även.

Du kan även läsa mer om andra trygghetsförsäkringar.

Du väljer själv ersättning

Med Advisa Trygghetsförsäkring får du själv välja storleken på ersättningen du får ut om något sker (mellan 1000-12000 kr per månad). Ersättningen är är skattefri och betalas ut upp till 12 månader. På deras hemsida kan du själv räkna ut ditt ersättningsbelopp.

Om Advisa

Advisa grundades 2011 och var till en början endast en låneförmedlare. Idag erbjuder man även ett försäkringsskydd. Deras ledord är trygghet, säkerhet och ärlighet. Senaste åren har man hjälpt över 250 000 kunder.

Huvudkontoret är beläget i Stockholm de går att nå via telefon och e-post.

 

 

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Livskydd ingår
  • Täcker vardagliga kostnader
  • Välj ersättning själv

Vad andra säger om Advisa Försäkring

Baserat på 0 omdömen.

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *