Gjensidige

Gjensidige

Gjensidige är ett stort försäkringsbolag som är erfarna inom försäkringsbranschen. Hos dem kan du teckna de flesta personförsäkringar och känna dig trygg. Nedan kan du läsa vad andra säger om Gjensidige, vad de erbjuder samt deras poäng i oberoende undersökningar.

1 / 5 Baserat på 5 omdömen.
Till Gjensidige →

Om Gjensidige

Gjensidige grundades i Norge och etablerades i Sverige 2007 och erbjuder både privatförsäkringar och företagsförsäkringar. De har ett brett utbud att försäkringar och tillägg vilket möjliggör möjligheten för dig att samla dina försäkringar och få vissa rabatter. Deras rabattsystem fungerar så att ju fler försäkringar du har hos dem, desto mer procentuell rabatt får du. Hos Gjensidige kan du som privatperson försäkra bland annat ditt fordon, hem och djur. Som företag kan du försäkra ditt företag, dig själv och dina anställda, fastigheter och fordon. De erbjuder även utökade reseförsäkringar för både privatpersoner och företag.

Recension

I Konsumenternas oberoende poänglista har Gjensidige 3,4 av 5 möjliga. Enligt undersökningen är försäkringsbolaget bäst i aspekten “Värdering av hemelektronik” och sämst i aspekten “Saker – utanför bostaden”. Enligt vår bedömning och samlade recensioner från Gjensidiges kunder verkar det vara ett pålitligt försäkringsbolag som ger dig en rättvis ersättning, något vi uppmärksammat är dock att hanteringstiden av ärenden är något lång.

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Samlingsrabatt
  • 4.1/5 på Trustpilot
  • Brett försäkringsutbud
Information
Företagsnamn: Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial
Kategori: Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr: 516407-0384
Institutnummer hos FI: 26874
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2010-09-28
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (26874)