Lendo Försäkring

Lendo Försäkring

Lendo försäkring är en del av Lendo låneförmedlare som erbjuder dig som privatperson med lån eller andra skulder ett försäkringskydd om du plötsligt inte skulle kunna betala dina vardagliga kostnader.

Till Lendo Försäkring →

Vad ingår i Lendo Trygghetsförsäkring?

Lendo Trygghetsförsäkring ger dig ersättning upp till 12 månader om något oförutsett skulle hända. Du, och dina anhöriga, kan få ersättning för vardagliga kostader som bland annat:

  • Lånekostnader
  • Boendekostnader
  • Elkostnader

 

Du ersätts för dessa vardagliga kostnader vid sjukskrivning, plötslig arbetslöshet eller vård av nära anhörig. Det ingår även skydd mot ID-kapning och livskydd upp till 200 ooo kr. Denna trygghetsförsäkring är helt enkelt en trygghet för dig ekonomiskt om något plötsligt skulle ske och du står utan inkomst, eftersom vissa kostnader alltid består i vardagen.

Vad är Lendo?

Lendo är en låneförmedlare som är ansluten till över 40 långivare. De erbjuder ett försäkringskydd som tilläggstjänst och varje ny låntagare erbjuds att teckna en sådan. Precis som de stora bankerna ofta erbjuder en livförsäkring i samband med att du tar ett bolån.

Tjänsten startedes 2007 och ägs idag av Schibsted med huvudkontor i Oslo.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Skydd mot ID-kapning
  • Täcker vardagskostnader
  • Extra tygghet ekonomiskt

Vad andra säger om Lendo Försäkring

Baserat på 0 omdömen.

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *