Ledarna

Ledarna är Sveriges enda fackförbund för bara chefer. I medlemskapet ingår förutom inkomstförsäkring även rättshjälp, avtalsgranskning, chefsrådgivning och statistik.

Besök hemsida →
Fördelar
  • Rabatt på försäkringar
  • Trygg inkomstförsäkring
  • Endast för chefer
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 0200-87 11 11
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Ledarna

Recension

Ledarna är fackförbundet som är till för chefer. Det är Sveriges idag enda fackförbund som endast är utformat för chefer. I den här recensionen går vi igenom det försäkringsskydd som medlemmar i fackförbundet Ledarna kan ta del av. Ledarnas fackförbund samarbetar med Trygg-Hansa som försäkringsbolag. Medlemmar i Ledarna kan ta del av försäkringar till bra pris med fina rabatter. Man har möjlighet att teckna ett extra bra försäkringsskydd och ta del av förmåner sina första månader som medlem. 

Nya medlemmar i Ledarna får fyra personförsäkringar hos Trygg-Hansa helt gratis under de första tre månaderna som medlem. Man får dessutom hela 20% rabatt på sin hemförsäkring hela det första året. När man är medlem i Ledarna så behöver man dessutom inte betala sin hemförsäkring om man skulle bli sjukskriven eller arbetslös i mer än 6 månader. Trygg-Hansa kunder sedan tidigare som blir nya medlemmar i Ledarna kan också ta del av dessa rabatter och extra förmåner. Man kan utöver sig själv även försäkra sin familj om de blir sjuka eller råkar ut för en olycka, de första fria månaderna täcker även familjen.