Ledarna

Ledarna är Sveriges enda fackförbund för bara chefer. I medlemskapet ingår förutom inkomstförsäkring även rättshjälp, avtalsgranskning, chefsrådgivning och statistik.

Till Ledarna →
Fördelar
  • Rabatt på försäkringar
  • Trygg inkomstförsäkring
  • Endast för chefer
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 0200-87 11 11
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Ledarna

Recension

Ledarna är fackförbundet som är till för chefer. Det är Sveriges idag enda fackförbund som endast är utformat för chefer. I den här recensionen går vi igenom det försäkringsskydd som medlemmar i fackförbundet Ledarna kan ta del av. Ledarnas fackförbund samarbetar med Trygg-Hansa som försäkringsbolag. Medlemmar i Ledarna kan ta del av försäkringar till bra pris med fina rabatter. Man har möjlighet att teckna ett extra bra försäkringsskydd och ta del av förmåner sina första månader som medlem. 

Nya medlemmar i Ledarna får fyra personförsäkringar hos Trygg-Hansa helt gratis under de första tre månaderna som medlem. Man får dessutom hela 20% rabatt på sin hemförsäkring hela det första året. När man är medlem i Ledarna så behöver man dessutom inte betala sin försäkring om man skulle bli sjukskriven eller arbetslös i mer än 6 månader. Trygg-Hansa kunder sedan tidigare som blir nya medlemmar i Ledarna kan också ta del av dessa rabatter och extra förmåner. Man kan utöver sig själv även försäkra sin familj om de blir sjuka eller råkar ut för en olycka, de första fria månaderna täcker även familjen.

Skydda inkomst

Som medlem i Ledarna ingår en inkomstförsäkring som tillsammans med a-kassa kan skydda upp till 80 procent av din inkomst om du skulle bli av med arbetet. Kort och gott är det ett mycket bra skydd med lång täckningstid. Du som medlem kan även teckna extra tillägg för att få ett extra bra skydd utöver det som ingår i ditt medlemskap.

Andra förmåner hos Ledarna

Som medlem i Ledarna får du förutom försäkringar flera andra förmåner. Det handlar t.ex. om chefsrådgivning, lönestatistik, avtalsgranskning och stöd i förhandlingar. Detta är bara för att nämna några av förmånerna.

Om du vill veta mer om hela utbudet går det alltid att ringa eller kontakta kundtjänsten.