ManyPets

ManyPets

ManyPets är ett djurförsäkringsbolag, som fokuserar på att ge djurägare bra och säkra försäkringar. De är en utmanare som växer och är i skrivande stund en av de mest omtyckta bland svenska djurägare. ManyPets är rankad högst 2021 av Konsumenternas och har gott omdöme.

2.3 / 5 Baserat på 13 omdömen.
Till ManyPets →

Recension

ManyPets (f.d. Bought by Many) är försäkringsbolag som lanserades 2017 i Storbritannien och redan år 2019 vann utmärkelsen ”Most Trusted Pet Insurance Provider 2019”.

Som försäkringsgivare fokuserar ManyPets uteslutande på djurförsäkringar. De lägger all sin expertis på att erbjuda den bra och gedigna katt respektive hundförsäkringar. Under sommaren år 2019 klev ManyPets in på den svenska marknaden där de växte snabbt och de har idag tusentals svenska kunder.

Vad som särskiljer dem från andra försäkringsbolag rent innehållsmässigt kommer vi gå genom mer genomgående längre ned i recensionen. Det man märker genom att läsa recensioner om detta försäkringsbolag är att kunder upplever en förstklassig service där skaderegleringen är oerhört smidig och du får ett väldigt personligt bemötande när du behöver hjälp.

LÄS MER: Sammanställning försäkringsbolag och dess kattförsäkring och hundförsäkring.

ManyPets Omdöme

Det finns en uppsjö av goda omdömen att hitta för ManyPets. Vi har på denna sida valt att ladda in samtliga från TrustPilot, där man har 3,8 av 5 på ett tiotal färska recensioner. På andra sidor som t.ex. Feefo finns det hela 2 600 omdömen och snittbetyget är 4,6. Det ett av de allra högsta betygen och bästa omdömena vi sett hos någon av de svenska försäkringsbolagen.

Generellt bland besökare och på olika forum går det att läsa att användare tycker att processen vid skadeanmälan är smidig och snabb. Många gillar även möjligheten att säga upp försäkringen utan bindningstid, om det nu skulle bli aktuellt. Det skickar en signal till nya kunder att ManyPets verkligen tror att du kommer vara nöjd och vilja stanna med dem.

I vårt egna system för omdöme har ManyPets 3/5 i betyg (i skrivande stund).

Fördelar med att välja ManyPets

ManyPets har skapat en tilläggsförsäkring där du som kund får tillbaka 20% av den försäkringspremie som du har betalat in varje år om ditt eller dina husdjur går skadefria. Utöver detta finns det ytterligare fördelar som har tagits fram i samarbete med kundernas åsikter: 

  • Möjlighet att teckna försäkring med 0 kronor i självrisk.
  • Du kan alltid starta kostnadsfria videosamtal med veterinär.
  • Möjlighet att teckna Sveriges högsta veterinärvårdsbelopp.
  • Alla djur får samma skydd oavsett vilken ålder eller ras.
  • Betala aldrig mer än en fast självrisk per år.
  • Tandvård vid sjukdom i tänder eller fraktur.
  • Enkelt att förstå försäkringsvillkor.

Tre valmöjligheter

Både för katt och hund är försäkringen uppdelad i tre olika val: Bas, Standard och Premium. Den stora skillnaden för respektive steg är den maximala ersättningen som stiger för varje steg. Bas börjar i skrivande stund på 30 000 kr i veterinärvård. Standard ersätter 60 000 kr och premium 90 000 kr. Utöver skillnaden i ersättningsnivå tillkommer även vissa extra fördelar som exempelvis rehab och röntgen i premium-valet.

Givetvis är ett högt veterinärvårdsbelopp viktigt men premien justeras också efter ditt val. Gör en avvägning av hur mycket du önskar betalar per månad och hur mycket du skulle kunna täcka upp vid eventuella kostnader som överstiger veterinärvården.

Byta till Manypets

Kanske är du missnöjd med din nuvarande hund- eller kattförsäkring? Eller vill du byta för att du blivit rekommenderad Manypets av en vän? Oavsett anledning är det inte svårt att byta försäkringsbolag till Manypets. Först och främst måste du kolla hur villkoren ser ut hos ditt nuvarande försäkringsbolag. Vanligtvis förnyas din djurförsäkring varje år och därmed kan du vara bunden till den försäkringen ett tag till. När du vet när du tidigast kan säga upp din nuvarande hund- eller kattförsäkring kan du börja kika på vilken nivå av djurförsäkring du önskar hos Manypets. Det som är bra med Manypets är att de till skillnad från många andra försäkringsbolag inte har någon karenstid, vilket innebär att din hund eller katt är helt försäkrad och kan få hjälp från dag 1 med Manypets. Ett villkor för detta är att ditt djur varit försäkrad oavbrutet sedan innan.

Sammanfattning

För att sy ihop säcken är ManyPets försäkringsbolag som idag försäkrar över 250 000 djur i Sverige och Storbritannien. Med deras lyhördhet och vilja att skapa nöjda kunder har de tillsammans med djurägarna tagit fram djurförsäkringar som folk vill ha och som folk har råd med.

Med kontor i Sundbyberg tillhandahåller de förstklassig skadereglering och kundtjänst där kunden får känna sig hörd och bli professionellt behandlad. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Konsumenternas Försäkringsbyrå där ManyPets ligger i topp med deras djurförsäkringar, vilket är ett recept av att erbjuda en djurförsäkring med väldigt bra försäkringsvillkor. Om ditt djur råkar ur för en skada eller olycka så kan du vara säker på att du får den bästa möjliga hjälpen.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • 15% rabatt om du försäkrar fler djur
  • Finns över hela världen
  • Bra omdöme (4 av 5)
Information
Företagsnamn: ManyPets Filial
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 516411-6146
Institutnummer hos FI: 52413
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2019-03-11
Försäkringsgivare: Great Lakes SE
Hämtat från: Finansinspektionen.se (52413)