ManyPets

ManyPets är ett djurförsäkringsbolag, som fokuserar på att ge djurägare bra och säkra försäkringar. Genom sitt tydliga fokus har de bra förståelse och utvecklar fantastiska produkter.

Till ManyPets →
Fördelar
  • Fokus på djur
  • Finns över hela världen
  • Trygga
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 041 088 02 02
Bilder från webbplats

Vad andra säger om ManyPets

Recension

ManyPets är försäkringsbolaget som lanserades 2017 i Storbritannien och redan år 2019 vann utmärkelsen ”Most Trusted Pet Insurance Provider 2019”. ManyPets är ett försäkringsbolag som endast försäkrar hundar och katter. De lägger all sin expertis på och fokus på att erbjuda den bästa hundförsäkringen och kattförsäkringen som går att hitta på marknaden. Under sommaren år 2019 klev ManyPets in på den svenska marknaden där de snabbt har växt kraftigt och tusentals Svenska kunder har flyttat sina hund och katt-försäkringar till ManyPets.

Vad som särskiljer dem från andra försäkringsbolag rent innehållsmässigt kommer vi gå igenom mer genomgående längre ned i recensionen, det man märker genom att läsa recensioner om detta försäkringsbolag är att kunder upplever en förstklassig service där skaderegleringen är oerhört smidig och du får ett väldigt personligt bemötande när du behöver hjälp.

Fördelar

ManyPets har skapat en tilläggsförsäkring där du som kund får tillbaka 20% av den försäkringspremie som du har betalat in varje år om ditt eller dina husdjur går skadefria. Utöver detta finns det ytterligare fördelar som har tagits fram i samarbete med kundernas åsikter: 

  • Möjlighet att teckna försäkring med 0 kronor i självrisk
  • Du kan alltid starta kostnadsfria videosamtal med veterinär
  • Möjlighet att teckna Sveriges högsta veterinärvårdsbelopp
  • Alla djur får samma skydd oavsett vilken ålder eller ras
  • Betala aldrig mer än en fast självrisk per år
  • Tandvård vid sjukdom i tänder eller fraktur
  • Enkelt att förstå försäkringsvillkor

Sammanfattning

För att sy ihop säcken är ManyPets försäkringsbolag som idag försäkrar över 250 000 djur i Sverige och Storbritannien. Med deras lyhördhet och vilja att skapa nöjda kunder har de tillsammans med djurägarna tagit fram försäkringar som folk vill ha och som folk har råd med.

Med kontor i Sundbyberg tillhandahåller de förstklassig skadereglering och kundtjänst där kunden får känna sig hörd och bli professionellt behandlad. Vi rekommenderar dig att ta en titt på Konsumenternas Försäkringsbyrå där ManyPets ligger i topp med deras djurförsäkringar vilket är ett recept av att erbjuda en djurförsäkring med väldigt bra försäkringsvillkor. Om ditt djur råkar ur för en skada eller olycka så kan du vara säker på att du får den bästa möjliga hjälpen.