Lassie

Lassie erbjuder försäkringar med syfte att hjälpa djurägare ta hand om sina djur på bästa möjliga sätt. De erbjuder därför försäkringar som ger billigare premie där förebyggande åtgärder genomförs.

Till Lassie →

Lassie – en utmanare

Det är med stor värme vi publicerar denna recension och artikel om Lassie – den nya utmanaren på försäkringsmarknaden. Vi på försäkrat.se har längre förespråkat utmanare och tycker att en hög konkurrens bidrar till ett schystare utbud.

Lassie började som en app för att ta hand om sina husdjur – och där man nu kopplat på försäkringar. Det unika som företaget förespråkar är att förebyggande åtgärder gör att du behöver mindre vård.

Förebyggande åtgärder ger lägre premie

Under de senaste åren har premien (priserna) på djurförsäkringar skenet iväg och många av våra besökare har reflekterat ett missnöje. Lassie kommer med en utmanade låg premie, om du gör deras förebyggande tester appen.

Att underhålla ditt djurs hälsa och därmed förebygga veterinärbesök är hela grundtanken bakom Lassie. Om detta görs och du som kund faktiskt genomför samtliga åtgärder, får du även en låg premie. Vi ser det som en win-win!

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Personlig hjälp
  • Friskare djur
  • Låg premie
Information
Företagsnamn: Lassie AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 559268-8310
Institutnummer hos FI: 58940
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2021-02-22
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (58940)

Vad andra säger om Lassie