Lassie

Lassie

Lassie erbjuder försäkringar med syfte att hjälpa djurägare ta hand om sina djur på bästa möjliga sätt. De erbjuder därför försäkringar som ger billigare premie där förebyggande åtgärder genomförs.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Antal försäkringar: 3 st
Samlingsrabatt:
Till Lassie →

Lassie – en utmanare

Det är med stor värme vi publicerar denna recension och artikel om Lassie – en av de nyare utmanarna på försäkringsmarknaden. Vi på försäkrat.se har längre förespråkat utmanare och tycker att en hög konkurrens bidrar till ett bättre utbud.

Lassie började som en app för att ta hand om sina husdjur och där man nu kopplat på försäkringar. Det unika som företaget förespråkar är att förebyggande åtgärder gör att du behöver mindre vård.

Förebyggande åtgärder ger lägre premie

Under de senaste åren har premien (priserna) på djurförsäkringar skenat iväg och många av våra besökare har reflekterat ett missnöje. Lassie kommer med en utmanade låg premie, om du gör deras förebyggande tester i appen.

Att underhålla ditt djurs hälsa och därmed förebygga veterinärbesök är hela grundtanken bakom Lassie. Om detta görs och du som kund faktiskt genomför samtliga åtgärder, får du även en låg premie. Vi ser det som en win-win!

 

Lassies försäkringar

Lassie erbjuder i dagsläget hundförsäkring och kattförsäkring samt uppfödarförsäkring. Med det sagt är de specialiserade på en typ av försäkring vilket vi anser kan vara en fördel. För både hund- och kattförsäkringen kan du välja nivå själv; Mini, Mellan eller Stor. I alla deras försäkringar är veterinärsamtal med FirstVet kostnadsfria.

Lassie kundtjänst

Lassie går att kontakta via chatt i deras egna app och på deras hemsida. Deras kundtjänst har öppet på vardagar mellan 08-21, detsamma gäller deras direktreglering. Vill du nå FirstVet går de att nå alla dagar 06-02.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Personlig hjälp
  • Friskare djur
  • Låg premie
Information
Företagsnamn: Lassie AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 559268-8310
Institutnummer hos FI: 58940
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2021-02-22
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (58940)