Dunstan

Dunstan

Dunstan är ett försäkringsbolag som specialiserat sig på hästgårdslivet. Detta innebär att de erbjuder häst- och gårdsförsäkring. Detta passar dig som vill ha en och samma försäkring för häst och gård och som ger ett omfattande skydd.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till Dunstan.

Till Dunstan →

Varför Dunstan?

Deras idé är att erbjuda tjänster som gör din vardag som häst- och gårdsägare enklare och bättre. I deras hästförsäkringar ingår veterinärvård av de främsta hästveterinärerna. Vid den första skadan som kräver veterinärvård utgår ersättning med halva beloppet upp till 5 000 kr, därefter kan du välja mellan alternativen 25%/50% i rörlig självrisk. Utöver detta vill de också hjälpa dig utveckla din kunskap inom häst och gård genom att erbjuda utbildningar inom ämnena. Du får även tillgång till FirstVet som är en digital klinik som kan kontakta direkt i din telefon.

Hästar som kan försäkras är följande: ridhästar, galopphästar, travhästar och hästavel. De erbjuder också en foster- och fölförsäkring som ger ett omfattande skydd.

I försäkringen för gård täcks allt från bostadshus till ekonomibyggnader, garage och ridhus. Denna försäkring är anpassningsbar och innefattar ett inbrottsskydd som uppgår till 1 500 000 kr.

Dunstan har även marknadens enda hästtrailerförsäkring när du vill försäkra dina hästtransporter. I den försäkringen ingår båda uppstallning av hästen samt boende för dig som ägare om olyckan är framme. Försäkringen omfattar brand, stöld och rättsskydd samt skador inne i trailern som hästen orsakat.

 

Samla poäng

För att du som häst- och gårdsägare ska känna dig säkrare och mer informerad erbjuder Dunstan utbildningar inom ämnena häst och gård. Exempelvis utbildar de dig om hur du gör din gård säkrare och hur du ska arbeta förebyggande för din häst och gård. De menar att “den bästa försäkringen är den som du aldrig behöver använda”. Ju fler utbildningar du klarar, desto mer poäng får du. Dina samlade poäng kan du sedan använda i deras Trygghetsshop som erbjuder allt från ridhjälmar till övervakningskameror.

Kontakt

Du kan kontakta Dunstan via chatt på deras hemsida, ringa dem eller skicka e-post mellan 09.00-17.00 på vardagar. Är ditt ärende akut och du behöver nå deras jour är den öppen dygnet runt.

Vanliga frågor

Dunstan är en försäkringsförmedlare godkänd av Finansinspektionen. De förmedlar försäkringar till HDI Global Specialty som agerar försäkringsgivare. Dunstan erbjuder häst- och gårdsförsäkringar till svenska kunder.

Skadeanmälan görs direkt på dunstan.se genom att logga in med BankID och därefter kan du anmäla skadan. Återkoppling sker senast nästa arbetsdag.

Läs mer hos Dunstan →
Bilder från webbplats
Dunstan hemsida
Fördelar
  • Specialiserade på häst och gård
  • Ingen beloppsgräns för läkemedel
  • Anpassningsbar försäkring
Information om Dunstan
Företag:Dunstan AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559313-7523
Telefon:010-179 84 00
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:64124
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2022-01-07
Hämtat från: Finansinspektionen.se (64124)