Dunstan

Dunstan

Dunstan är ett försäkringsbolag som specialiserat sig på hästgådrslivet. Detta innebär att de erbjuder häst- och gårdsförsäkring. Detta passar dig som vill ha en och samma försäkring för häst och gård och som ger ett omfattande skydd.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till Dunstan →

Varför Dunstan?

Deras idé är att erbjuda tjänster som gör din vardag som häst- och gårdsägare enklare och bättre. Bland annat har deras försäkringar ingen fast självrisk och veterinärvård av de främsta hästveterinärerna ingår. Utöver detta vill de också hjälpa dig utveckla din kunskap inom häst och gård genom att erbjuda utbildningar inom ämnena. Du får även tillgång till FirstVet som är en digital klinik som kan kontakta direkt i din telefon.

Hästar som kan försäkras är följande: ridhästar, galopphästar, travhästar och hästavel. De erbjuder också en foster- och fölförsäkring som ger ett omfattande skydd.

I försäkringen för gård täcks allt från bostadshus till ekonomibyggnader, garage och ridhus. Denna försäkring är anpassningsbar och innefattar ett inbrottsskydd som uppgår till 1 500 000 kr.

 

Samla poäng

För att du som häst- och gårdsägare ska känna dig säkrare och mer informerad erbjuder Dunstan utbildningar inom ämnena häst och gård. Exempelvis utbildar de dig om hur du gör din gård säkrare och hur du ska arbeta förebyggande för din häst och gård. De menar att “Den bästa försäkringen är den som du aldrig behöver använda”. Ju fler utbildningar du klarar, desto mer poäng får du. Dina samlade poäng kan du sedan använda i deras Trygghetsshop som erbjuder allt från ridhjälmar till övervakningskameror.

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Specialiserade på häst och gård
  • Ersättning från första kronan
  • Anpassningsbar
Information
Företagsnamn: Dunstan AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 559313-7523
Institutnummer hos FI: 64124
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2022-01-07
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (64124)