Fair

Fair

Fair är en ny typ av bilförsäkring för företag, där kostnaden sägs vara transparent och baserad på användandet av tjänstebilarna. Det ska även vara digitalt och effektivt att använda.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Till Fair →

Vilka är Fair insurance?

Fair Bilförsäkring ägs av norska Abax Group och vill göra skillnad för företagskunder som ska teckna en bilförsäkring. Deras nya försäkringslösning lanserades under hösten 2023 och innebär att du bara betalar utifrån hur företagets fordon faktiskt används. Fair har därmed tagit bort allt ifrån minimivillkor till åldersbegränsningar som deras konkurrenter har. Med hjälp av din kördata får du i stället ett individuellt pris på försäkringen, vilket innebär att kostnaden minskar ju säkrare du kör. Dessutom har Fair slopat alla bindningstider så att du är fri att byta bilförsäkring när  du vill. Försäkringsgivare för Fair är Eir Försäkring.

Försäkringsutbud

I bilförsäkringen som Fair erbjuder ingår såväl feltankning samt verktygs- och drulleförsäkring i standardskyddet. Verktygsförsäkringen täcker kostnader upp till 50 000 kronor. Dessutom kan du få hjälp och vägassistans omedelbart vid behov genom att ringa till Fair oavsett tid på dygnet.  

Varje månad får du en rapport som beskriver företagets risknivå, komplett med tips om hur du kan förbättra den för att sänka priset på försäkringen. Fair erbjuder även tillval såsom hyr-fordon och vagnskadeskydd. Skadeanmälan eller ändringar i försäkringen görs digitalt och sedan får du en bekräftelse av den skadehandläggare som tar hand om ärendet.

Fair bilförsäkring omdöme

Fair Bilförsäkring har ännu inga omdömen på populära recensionssidor såsom Trustpilot eller Google eftersom deras försäkring är så pass ny på marknaden. Eir Försäkring, som är försäkringsgivare för Fair, har däremot 4,2/5 i betyg på Google. Kunderna uppskattar den snabba och effektiva handläggningen av skadeärenden, vilken alltså i högsta grad är relevant för dig som funderar på att bli kund hos Fair.  

Kundtjänst

För att få kontakt med Fairs kundtjänst kan du antingen ringa dem, eller fylla i ett formulär direkt på hemsidan för att bli kontaktad inom kort. Den vanliga supporten har öppet på vardagar mellan 08.30 och 17.00, men behöver du omedelbar hjälp med bogsering av din bil eller annat fordon kan du ringa till Fair oavsett tid på dygnet.

Vanliga frågor

Fair Försäkring ägs av ABAX Group.

Fair erbjuder företag bilförsäkringar som är baserade på deras körning.

Läs mer hos Fair →
Bilder från webbplats
Fair hemsida
Fördelar
  • Anpassad företagsförsäkring för bil
  • Ingen bindningstid
  • Enkel hantering
Information om Fair