Länsförsäkringar

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är ett kundägt försäkringsbolag där bland annat Agria ingår. De erbjuder försäkringar inom flera områden däribland hem, sak och fordon. Länsförsäkringar försäkring har ett dåligt betyg på externa omdömessidor samt hos oss, men vi rekommenderar alltid att du läser på om försäkringsbolaget och skapar en egen uppfattning.
Jämför försäkringar och få ett prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Jämför försäkringar

Recension

Länsförsäkringar grundades så tidigt som år 1801 som ett av de första kundägda försäkringsbolagen i Sverige. Än idag äger kunderna deras lokala länsförsäkringsbolag vilket skapar ett gemensamt incitament att driva kundnöjdhet och även fokusera på rätt saker i försäkringsinnehållet. Länsförsäkringsgruppen har idag cirka 3,9 miljoner kunder vilket gör de till en av de största försäkringsbolagen i Sverige.

Vi har även kollat på andra källor för att sammanställa en rättvis bild av Länsförsäkringar och därmed kan vi konstatera att Länsförsäkringar enligt SKI Konsumentindex har Sveriges nöjdast kunder (på en delad förstaplats med Dina försäkringar).

Andra källor som t.ex. TrustPilot är däremot majoriteten av omdömena negativa. Vi vågar inte dra någon slutsats exakt varför det är så stor differens mellan TrustPilot och SKI.

Kvalitetsindex av SKI: 74,7 av 100
Betyg hos Trustpilot: 1,5 av 5

OMDÖME: Länsförsäkringar

Försäkringar

I och med att Länsförsäkringar är ett stort bolag och har funnits länge har de även hunnit samla på sig ett stort försäkringsutbud. I dagsläget erbjuder Länsförsäkringar hemförsäkringar, personförsäkringar, djurförsäkring, bilförsäkring och båtförsäkring. Precis som många andra försäkringsbolag ger de dig oftast en samlingsrabatt om du har fler försäkringar hos dem, därav är det är det bra att de har ett stort utbud som gör det möjligt.

Kontakta Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Stockholm går att kontakta via telefon på vardagar mellan 08:00-20:00 och på helger mellan 10:00-15:00. Beroende på vilket kontor du vill kontakta kan dock öppettiderna skilja sig. Via deras hemsida kan du även skicka ett meddelande till dem som du sedan får svar på via mejl, tyvärr finns det ingen direkt mejladress att kontakta i dagsläget. Om du vill anmäla en skada kan du göra detta digitalt via deras hemsida.

Jämför försäkringar
Bilder från webbplats
Länsförsäkringar hemsida
Fördelar
  • Gigantiska
  • Kundägt
  • Bra omdömen
Information om Länsförsäkringar
Företag:Länsförsäkringar AB
Kategori:Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr:502010-9681
Telefon:08-562 830 00
Institutnr. hos FI:22024
Status:Aktiv
Aktiv sedan:1993-11-23
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22024)