Länsförsäkringar

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är ett kundägt försäkringsbolag däribland Agria ingår. De erbjuder försäkringar inom flera områden däribland hem, sak och fordon. Länsförsäkringar försäkring har gott omdöme.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Jämför försäkringar →

Recension

Länsförsäkringar grundades så tidigt som år 1801 som ett av de första kundägda försäkringsbolagen i Sverige. Än idag äger kunderna deras lokala länsförsäkringsbolag vilket skapar ett gemensamt incitament att driva kundnöjdhet och även fokusera på rätt saker i försäkringsinnehållet. Länsförsäkringsgruppen har idag cirka 3,9 miljoner kunder vilket gör de till en av de största försäkringsbolagen i Sverige.

Vi har även kollat på andra källor för att sammanställa en rättvis bild av Länsförsäkringar och därmed kan vi konstatera att Länsförsäkringar enligt SKI Konsumentindex har Sveriges nöjdast kunder (på en delad förstaplats med Dina försäkringar).

Andra källor som t.ex. TrustPilot är däremot majoriteten av omdömena negativa. Vi vågar inte dra någon slutsats exakt varför det är så stor differens mellan TrustPilot och SKI.

Kvalitetsindex av SKI: 74,7 av 100
Betyg hos Trustpilot: 1,4 av 5

Försäkringar

I och med att Länsförsäkringar är ett stort bolag och har funnits länge har de även hunnit samla på sig ett stort försäkringsutbud. I dagsläget erbjuder Länsförsäkringar hemförsäkringar, personförsäkringar, djurförsäkring, bilförsäkring och båtförsäkring. Precis som många andra försäkringsbolag ger de dig oftast en rabatt om du samlar fler försäkringar hos dem, därav är det är det bra att de har ett stort utbud som gör det möjligt.

Kontakta Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Stockholm går att kontakta via telefon på vardagar mellan 08:00-20:00 och på helger mellan 10:00-15:00. Beroende på vilket kontor du vill kontakta kan dock öppettiderna skilja sig. Via deras hemsida kan du även skicka ett meddelande till dem som du sedan får svar på via mejl, tyvärr finns det ingen direkt mejladress att kontakta i dagsläget. Om du vill anmäla en skada kan du göra detta digitalt via deras hemsida.

 

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Gigantiska
  • Kundägt
  • Bra omdömen
Information
Företagsnamn: Länsförsäkringar AB
Kategori: Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr: 502010-9681
Institutnummer hos FI: 22024
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 1993-11-23
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22024)