Tryggsam

Tryggsam

Med Tryggsam kan du skydda din identitet med flera olika digitala lösningar som de erbjuder. Deras mål är att du att känna kontroll utan att behöva tänka på det.

Till Tryggsam →

Tjänster

Tryggsam beskriver hur deras vision är att skapa trygghet för dig och samhället i stort. Detta ska de uppnå genom att erbjuda:

  • Mobilt brandalarm
  • Kreditbevakning med ID-skydd
  • Bolagsbevakning
  • Support

 

Något som deras kunder verkar uppskatta är Tryggsams snabbhet när det gäller att meddela potentiella bedrägerier eller faror. Som kund får du en notis i din telefon när deras digitaliserade system som håller koll på dina uppgifter märker att några uppgifter kan vara utsatta för risker. De har en spärrlinje som är öppen dygnet runt om du befarar ett bedrägeriförsök vilken kan kännas som en trygghet.

Varför kreditbevakning?

Bedrägeri är Sveriges andra mest vanliga brott och det innefattar bland annat ID-kapning, kreditbedrägeri och annonsbedrägeri. Med Tryggsams försäkring slipper du själv hålla koll på säkerheten av dina peronliga uppgifter, de meddelar dig direkt via sms om dina uppgifter befaras vara riskerade. De skyddar även din kreditvärdighet vilket är ett viktigt och personligt mått på din återbetalningsförmåga vilket kan vara avgörande när du ansöker om exempelvis lån och medlemskap hos olika företag.

Omdöme

Responsen från deras kunder som skrivit omdömen på Trustpilot och Reco är generellt positivt. De främsta fördelarna med Tryggsam som kunder uppmärksammar är bemötandet av kundservice, de snabba sms-utskicken och pålitligheten.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Full koll
  • Bra bemötande
  • 4.4/5 på reco

Vad andra säger om Tryggsam

Baserat på 0 omdömen.

Lämna ett omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *