Tryggsam

Tryggsam

Med Tryggsam kan du skydda din identitet med flera olika digitala lösningar som de erbjuder. Deras mål är att du att känna kontroll utan att behöva tänka på det.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till Tryggsam.

Till Tryggsam →

Tjänster

Tryggsam beskriver hur deras vision är att skapa trygghet för dig och samhället i stort. Detta ska de uppnå genom att erbjuda:

  • Mobilt brandalarm
  • Kreditbevakning med ID-skydd
  • Bolagsbevakning
  • Support

 

Något som deras kunder verkar uppskatta är Tryggsams snabbhet när det gäller att meddela potentiella bedrägerier eller faror. Som kund får du en notis i din telefon när deras digitaliserade system som håller koll på dina uppgifter märker att några uppgifter kan vara utsatta för risker. De har en spärrlinje som är öppen dygnet runt om du befarar ett bedrägeriförsök vilken kan kännas som en trygghet.

Varför kreditbevakning?

Bedrägeri är Sveriges andra mest vanliga brott och det innefattar bland annat ID-kapning, kreditbedrägeri och annonsbedrägeri. Med Tryggsams försäkring slipper du själv hålla koll på säkerheten av dina personliga uppgifter, de meddelar dig direkt via sms om dina uppgifter befaras vara riskerade. De skyddar även din kreditvärdighet vilket är ett viktigt och personligt mått på din återbetalningsförmåga vilket kan vara avgörande när du ansöker om exempelvis lån och medlemskap hos olika företag.

Omdöme

Responsen från deras kunder som skrivit omdömen på Trustpilot och Reco är generellt positivt. De främsta fördelarna med Tryggsam som kunder uppmärksammar är bemötandet av kundtjänsten, de snabba sms-utskicken och pålitligheten. De flesta dåliga betygen kommer från personer som blivit uppringda av säljare.

Försäkringsutbud

Tryggsam erbjuder i grund och botten en typ av trygghetsförsäkring. En slags personförsäkring som skyddar dig och din identitet på ett mer omfattande sätt än de vanligaste försäkringarna.

Tryggsam kundtjänst

Tryggsam finns tillgängliga på telefon på helfria vardagar mellan 09:00-17:00 och de har även en mejladress du kan kontakta.

Vanliga frågor om Tryggsam

Ja, vår bedömning är att Tryggsam är ett seriöst företag. Att läsa av externa omdömen är det deras säljande som får personer att känna en otrygghet.

Du kan säga upp din försäkring hos Tryggsam genom att ringa dem. Deras öppettider står längre upp på denna sida.

Läs mer hos Tryggsam →
Bilder från webbplats
Tryggsam hemsida
Fördelar
  • Full koll
  • Bra bemötande
  • 4.4/5 på reco
Information om Tryggsam
Företag:Tryggsam i Sverige AB
Org-nr:556920-4091
Telefon:0771-404 505
E-post:Maila
Hemsida:Besök