Lin försäkring

Lin försäkring

Lin försäkring är erbjuder, enligt egen utsago, den nya tidens försäkringar. Genom smidig hantering och processer kan man erbjuda en mycket låg premie i jämförelse med andra försäkringsbolag. Lin bilförsäkring har mycket gott omdöme.
Jämför bilförsäkringar och få ditt prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Jämför bilförsäkringar

Den nya tiden

Lin försäkring är den nya tidens försäkringsbolag – de är helt digitala och kapar därför onödiga kostnader. Du behöver heller inte upprepa krångliga och tidskrävande arbetssätt som det digitala ersätter. Ja, detta är vad man skriver på sin egen hemsida till varför man är den nya tidens försäkringsbolag. Vi kan vara beredda att hålla med och tror på att digitala utmanare är framtiden.

Endast teckna online

Likt många andra nya försäkringsbolagen sker allting hos Lin försäkring digitalt. Det innebär att du tecknar, skickar in frågor och får alla dina ärenden hanterat online. Givetvis finns det riktiga människor bakom om situationen skulle bli komplex, men i grund och botten vill mycket hanteras genom system. Om du skulle vilja komma i kontakt med dem finns det en chattfunktion, mejladress och ett telefonnummer på deras hemsida.

Omdöme

Antalet omdömen på internet är begränsat och vi har kollat olika typer av nätforum, t.ex. Flashback, för att hitta externa kommentarer. Det finns det blandade utlåtanden och vi vill verkligen reservera för bristande kvalitet i vissa kommentarer. Hur som helst, vi hittar heller ingenting som är direkt avrådande och en varning. Enligt vårt eget betygssystem på Försäkrat.se har Lin försäkring i skrivande stund 1 av 5 i betyg baserat på 1 omdöme.

 

Försäkringsutbud

I dagsläget erbjuder Lin endast bilförsäkringar, det vill säga trafik-, halv- och helförsäkring för din bil. Enligt deras hemsida planerar de även att lansera hemförsäkring inom kort för att utöka deras försäkringsutbud.

Vanliga frågor

Lin försäkring ägs av Eir Försäkring.

Jämför bilförsäkringar
Bilder från webbplats
Lin försäkring hemsida
Fördelar
  • Teckna online
  • Låg premie
  • Modernt
Information om Lin försäkring
Företag:Eir Försäkring AB
Kategori:Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr:559166-0617
Telefon:08-520 279 69
Institutnr. hos FI:52888
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2019-09-12
Hämtat från: Finansinspektionen.se (52888)