Lin försäkring

Lin försäkring är erbjuder, enligt egen utsago, den nya tidens försäkringar. Genom smidig hantering och processer kan man erbjuda en mycket låg premie i jämförelse med andra försäkringsbolag. Lin bilförsäkring har mycket gott omdöme.

Jämför bilförsäkringar →
Fördelar
  • Teckna online
  • Låg premie
  • Modernt
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Lin försäkring

Den nya tiden

Lin försäkring är den nya tidens försäkringsbolag – de är helt digitala och kan kapa onödiga kostnader. Man behöver heller inte upprepa krångliga och tidskrävande arbetssätt som det digitala ersätter. Ja, detta är vad man skriver på sin egen hemsida som pitch till varför man är den nya tidens försäkringsbolag. Vi kan vara bredda att hålla med och tror verkligen på digitala utmanare.

Online

Likt många andra av de så kallade “nya försäkringsbolagen” sker allting hos Lin försäkring digitalt. Det innebär att du tecknar, skickar in frågor och får alla dina ärenden hanterat online. Givetvis finns det riktiga människor bakom om situationen skulle bli komplex, men i grund och botten vill mycket hanteras genom system.

Omdöme

Antalet omdömen på internet är begränsat och vi har kollat olika typer av nätforum, t.ex. flashback, för att hitta externa kommentarer. Det finns det blandade utlåtanden och vi vill verkligen reservera för bristande kvalitet i vissa kommentarer. Hur som helst, vi hittar heller ingenting som är direkt avrådande och en varning. Med andra ord har Lin försäkring omdömen som faller under kategorin godkänt.