Lin försäkring

Lin försäkring

Lin försäkring är erbjuder, enligt egen utsago, den nya tidens försäkringar. Genom smidig hantering och processer kan man erbjuda en mycket låg premie i jämförelse med andra försäkringsbolag. Lin bilförsäkring har mycket gott omdöme.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Jämför bilförsäkringar →

Den nya tiden

Lin försäkring är den nya tidens försäkringsbolag – de är helt digitala och kapar därför onödiga kostnader. Man behöver heller inte upprepa krångliga och tidskrävande arbetssätt som det digitala ersätter. Ja, detta är vad man skriver på sin egen hemsida som pitch till varför man är den nya tidens försäkringsbolag. Vi kan vara bredda att hålla med och tror verkligen på digitala utmanare.

Online

Likt många andra av de så kallade “nya försäkringsbolagen” sker allting hos Lin försäkring digitalt. Det innebär att du tecknar, skickar in frågor och får alla dina ärenden hanterat online. Givetvis finns det riktiga människor bakom om situationen skulle bli komplex, men i grund och botten vill mycket hanteras genom system. Om du skulle vilja komma i kontakt med dem finns det en chattfunktion, mejladress och ett telefonnummer på deras hemsida.

Omdöme

Antalet omdömen på internet är begränsat och vi har kollat olika typer av nätforum, t.ex. flashback, för att hitta externa kommentarer. Det finns det blandade utlåtanden och vi vill verkligen reservera för bristande kvalitet i vissa kommentarer. Hur som helst, vi hittar heller ingenting som är direkt avrådande och en varning.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Teckna online
  • Låg premie
  • Modernt
Information
Företagsnamn: Eir Försäkring AB
Kategori: Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr: 559166-0617
Institutnummer hos FI: 52888
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2019-09-12
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (52888)