JobbGarant

JobbGarant

JobbGarant är ett nischat försäkringsföretag som erbjuder försäkringar mot inkomstbortfall. Företaget är en bifirma till Svenska Försäkringskoncept AB.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till JobbGarant.

Antal försäkringar:1 st
Till JobbGarant →

Tydligt fokus

JobbGarant har ett tydligt fokus genom att endast erbjuda en typ av försäkring och det är inkomstförsäkringar. Upplägget är att de erbjuder ett litet, ett medel och ett stort paket/försäkringserbjudande. Det som varierar i respektive erbjudande är längden av perioden som du får ersättning för om du skulle bli av med jobbet. Priset på respektive försäkring regleras också givetvis där efter.

Design

När det kommer till design och användning av webbplatsen är man däremot något eftersatt. Hela layouten är något komplicerad och det känns inte 100% tryggt i tecknandet. Vi vill däremot understryka att det är endast är estetisk analys och har ingenting med det tekniska eller rent funktionellt att göra.

Externa omdömen

Vi har under recensionen av JobbGarant haft svårt att hitta externa omdömen från sidor som t.ex. TrustPilot och Reco. Det behöver inte betyda att det finns negativa åsikter där ute, men vi kan heller inte stärka med positiva. Med det sagt kommer vi att lämna detta inslag i recensionen.

Utbud av försäkringar

Som nämnt tidigare är JobbGarant specialiserade i inkomstförsäkringar. Du kan välja mellan 3 olika nivåer beroende på vilket skydd du vill ha och hur länge du önskar att det ska gälla. Den största skillnaden mellan “Small”, “Medium” och “Large” är ersättningslängden, dvs. hur lång period du önskar få ersättning om du skulle bli arbetslös.

Kundtjänst

JobbGarant går i dagsläget endast att kontakta via mejl, oavsett vilket ärende det gäller. Vill du ha en offert finns det ett formulär på deras hemsida som du kan fylla i och sedan återkommer de med ett prisförslag. Om du har en försäkring hos dem och vill anmäla en skada eller blivit arbetslös finns en separat sida som du klickar dig till via deras hemsida.

Läs mer hos JobbGarant →
Bilder från webbplats
JobbGarant hemsida
Fördelar
  • Nischade
  • Experter
  • Internationella
Information om JobbGarant
Företag:Svenska Försäkringskoncept AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:556866-0251
E-post:Maila
Institutnr. hos FI:82204
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2012-06-11
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82204)