JobbGarant

JobbGarant är ett nischat försäkringsföretag som erbjuder försäkringar emot inkomstbortfall. Företaget är en bifirma till Svenska Försäkringskoncept AB.

Till JobbGarant →

Tydligt fokus

Genom att endast erbjuda en typ av försäkring – inkomstförsäkringar. Upplägget är att de erbjudet ett litet, ett medel och ett stort paket/försäkringserbjudande. Det som varierar i respektive erbjudande är längden av perioden som du får ersättning för om du skulle bli av med jobbet. Priset på respektive försäkring regleras också givetvis där efter.

Design

När det kommer till design och användning av webbplatsen är man däremot något eftersatt. Hela layouten är något komplicerad och det känns inte 100% tryggt i tecknandet. Vi vill däremot understryk att det är endast är estetisk analys och har ingenting med det tekniska eller rent funktionellt att göra.

Externa omdömen

Vi har under recensionen av JobbGarant haft svårt att hitta externa omdömen från sidor som t.ex. TrustPilot och Reco. Det behöver inte betyda att det finns negativa åsikter där ute men vi kan heller inte stärka med positiva. Med det sagt kommer vi att lämna detta inslag i recensionen.

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Nischade
  • Experter
  • Internationella