Aktsam

Aktsam

Aktsam är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på trafik-, halv- och helförsäkring för dig och din bil. Vill du vara extra säker på vägen finns det tilläggsförsäkringar tillgängliga.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till Aktsam →

Vilka är Aktsam?

Aktsam är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på bilförsäkringar. De ägs av Trygg-hansa som i sedan tur ägs av Tryg-koncernen. Koncernen de ägs av är skandinaviens största försäkringsbolag vilket indikterar att bolaget är legitimt. På deras hemsida kan du snabbt få ett pris och om du väljer att teckna via deras hemsida får du en “web-rabatt” på 5%. Skadeanmälan görs via telefon, Aktsam erbjuder inte möjligheten att göra den online.

 

Aktsams försäkringar

Deras hemsida säger inte mycket om vad som ingår i deras försäkringar, men det går att hitta i deras villkor och produktfaktablad. Som nämnt tidigare är de specialiserade på bilförsäkringar även om de också erbjuder hem-, villa-, husvagn- och släpvagnsförsäkring. Fundera noga vad du vill att din försäkring täcker och kolla sedan om Aktsam uppfyller dessa kriterier, jämför sedan med andra försäkringsbolag för att hitta förmånligaste priset.

Aktsam Kundtjänst

Av att läsa recensioner från deras kunder verkar det vara en del att önska, men samtidigt har de endast 4 omdömen från 2022. Detta kan innebära att resterande kunder är nöjda. Vår bedömning är att av de som lämnat omdöme är vissa mycket nöjda och andra mycket missnöjda. I Konsumenternas oberoende undersökning får Aktsams hemförsäkring betyget 3.0/5 vilket också ger ett intryck av kvalitén på deras utbud.

Deras telefontider är 09:00-18:00 måndag till torsdag och 08:00-16:30 på fredagar. De har ingen mailadress tillgänglig på deras hemsida. Om du behöver akut bärgning finns det ett separat telefonnummer att kontakta för detta.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Erfarna
  • Specialiserade
  • Web-rabatt
Information
Företagsnamn: Trygg-Hansa Försäkring filial
Kategori: Försäkring filial
Org-nr: 516403-8662
Institutnummer hos FI: 16251
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2005-09-13
Försäkringsgivare: Tryg Forsikring A/S
Hämtat från: Finansinspektionen.se (16251)