Trygg Hansa

Trygg Hansa

Trygg-Hansa är en av nordens största skadeförsäkringsbolag och är idag en del av koncernen Tryg.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Trygg-Hansa.

Samlingsrabatt:Upp till 20%
Jämför försäkringar →

Recension

Trygg-Hansa grundades 1828 och är idag en del av koncernen Tryg. Tryg är i dagsläget det största försäkringsbolaget i Skandinavien vilket stärker Trygg-Hansas varumärke och pålitlighet. Försäkringsbolaget är ett av de största i Sverige och är välkänt bland många med deras signum livbojen. På oberoende omdömes-sidor har Trygg-Hansa ett medelmåttigt betyg av kunder. Detta är dock inte ovanligt för stora försäkringsbolag och vi ser ingen anledning till att de inte skulle vara pålitliga.

OMDÖME: Trygg Hansa

Försäkringsutbud

Trygg-Hansa erbjuder ett flertal försäkringstyper och i och med detta kan du även få samlingsrabatt i många fall. Hos dem kan du hitta bland annat bilförsäkringar, personförsäkringar, hemförsäkringar och djurförsäkringar. Fördelen med att samla alla försäkringar hos ett och samma bolag är att du kan få rabatt samt att det underlättar att ha alla försäkringsärenden på ett och samma ställe. Om du vill jämföra Trygg-Hansa med andra försäkringsbolag för en specifik försäkringstyp kan du göra det här på Försäkrat.

Kundtjänst

Trygg-Hansa erbjuder en “själv-service” om du är kund hos dem och denna kan du komma åt genom att logga in på Mina sidor på deras hemsida. De har även ett telefonnummer som du kan nå alla dagar i veckan, mellan måndag-fredag kan du nå dem mellan 08:00-19:00 och på helger mellan 09:00-17:00. Vill du nå dem via telefon för att diskutera ett skadeärende har de ett separat nummer för detta, det kan nås på vardagar mellan 09:00-15:00. Fortsättningsvis kan du även kontakta dem via chatt på deras hemsida eller via mejl genom att fylla i ett frågeformulär.

Enligt vår egna undersökning svarar de snabbt i deras chatt.

Vanliga frågor om Trygg-Hansa

Du avslutar din försäkring hos Trygg-Hansa genom att kontakta dem, kontaktinformation hittar du ovan. Tänk på att vissa försäkringar hos Trygg-Hansa har en bindningstid och ej kan sägas upp innan dess huvudförfallodag.

Ja! Trygg-Hansa erbjuder både hund- och kattförsäkring.

Jämför försäkringar →
Bilder från webbplats
Trygg Hansa hemsida
Fördelar
  • Trygghet i livet
  • 200 år av erfarenhet
  • Allt på samma ställe
Information om Trygg Hansa
Företag:Trygg-Hansa
Kategori:Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr:516403-8662
Telefon:0771-111 110
Institutnr. hos FI:16251
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2005-09-13
Hämtat från: Finansinspektionen.se (16251)