Atlantica

Atlantica

Atlantica är en nischad aktör som erbjuder båtförsäkringar. Konceptet är, enligt egen utsago, service och stöd som tips och råd för ett roligare och säkrare båtliv. Atlantica försäkringar har gott omdöme och är en del av Trygg-Hansa.

Till Atlantica →

Försäkringsutbud hos Atlantica

Som nämnt är Atlantica ett nischat försäkringsbolag under Trygg-Hansa som erbjuder uteslutande försäkringar inom området hav och båtar. På marknaden fungerar dessa typer av nischade bolag väldigt bra. De har gott omdöme och det kan känns tryggt att veta bolaget kunskap inom ett specifikt område.

Om Atlantica

Atlantica är ett nischat försäkringsbolag som har tagit konceptet hav till sin expertis. De fokuserar på personlig service och är sedan 1 april 2022 en del av Trygg-Hansa. Att ha något från sitt båtliv försäkrat hos Atlantica ska upplevas tryggt, säkert och roligt. Med medarbetare som brinner för sjölivet.

 

Kontakt

Om du vill anmäla en skada hos Atlantica kan du göra det enkelt och digitalt vioa deras hemsida. Vill du komma i kontakt med deras kundtjänst för övriga frågor kan du göra det via telefon måndag till torsdag mellan 08.00-18.00, fredagar 08.00-18.00 och helger (under sommaren) mellan 10.00-15.00. När det inte är sommar är deras kundtjänst endast öppen på vårdagar och inte helger. Du kan även skicka e-post om du föredrar det.

Läs mer hos Atlantica →
Bilder från webbplats
Atlantica hemsida
Fördelar
  • Nischat på båt
  • Del av Moderna
  • Bra hemsida
Information om Atlantica
Företag:Tryg Forsikring A/S
Kategori:Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Telefon:0200-27 27 27
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:24284
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2009-04-17
Försäkringsgivare:Tryg Forsikring A/S
Hämtat från: Finansinspektionen.se (24284)