ERV

ERV är ett försäkringsbolag fokuserat på reseförsäkringar. De har tagit fram en stor bredd av alternativ som passar unga, äldre och även andra mer nischade upplevelser.

Besök hemsida →
Fördelar
  • Många nischade reseförsäkringar
  • Bra kundtjänst
  • Bra betyg
Kontaktuppgifter
Telefon privat:
Bilder från webbplats

Vad andra säger om ERV

Populära försäkringar hos ERV

Hos ERV kan du teckna mer specifika reseförsäkringar än de som kan ingå i en vanlig hemförsäkring. I En vanlig hemförsäkring har du oftast ett skydd när du reser ute i världen som gäller i 45 dagar. Det finns dock ofta begränsningar på vad en försäkring kan täcka och ERV finns till för att utöka skyddet för dig som kanske reser mycket, du som är ung eller du som helt enkelt vill ha ett bättre reseskydd när du är ute och reser. I denna recension kommer vi gå igenom ERV som ett Försäkringsbolag och gå igenom vilka försäkringar och vilka fördelar du kan ha av att teckna försäkring hos ERV.

Ett axplock av försäkringar du kan teckna hos ERV:

Besöksförsäkring – Ett skydd för dina utländska gäster som kommer till Sverige. Ersättning kan ges för Sjukvård, Hemtransport, Tandvård. Försäkringen kan tecknas upp till 365 dagar

Ung – Den billigaste reseförsäkringen. Betala bara för det du verkligen behöver försäkra, Kombinera själv med ditt egna grundskydd och välj dina tillval.

Backpacker – En reseförsäkring för backpackers helt enkelt. Ersätter Hemtransport, Sjukvård på palts och den är förlängningsbar

Bas/Plus – En reseförsäkring för alla typer av resor och alla åldrar. Försäkringen har ingen övre åldersgräns, du kan kombinera den med grundskydd och göra egna tillval, du betalar bara för det du verkligen behöver.

Hos ERV kan du försäkra dig när du ska fara på resa i form av olika försäkringspaket.

Vi går här igenom dessa kortfattat:

Weekend – Försäkrar din ägodelar på resa och ger ett extra skydd vid terrordåd, du får även ett självriskskydd för din hem och bilförsäkring

Extremsport – Försäkring för dig som ska utföra riskfyllda aktiviteter på din resa. Försäkringen erbjuder Räddning, Sjukvård, Hemtransport och kan ge ersättning för Sportutrustning.

Studera utomlands – Ska du studera eller jobba som Au Pair? Försäkringen ersätter outnyttjad kursavgift, sjukvård, hemtransport samt förlust av ägodelar

Grupp och Konferens – En försäkring då du ska åka på konferensresa. Försäkringen tecknas för hela sällskapet och ger samma skydd till alla. Här betalar man ingen självrisk och får grupprabatt för antalet försäkrade. Försäkringen ger ett försäkringsskydd som täcker de viktigaste delarna.

Hos ERV finns alla möjliga sorters försäkringar att teckna till din resa. De specialiserar sig på avbeställningsskydd som kan ge dig ersättning vid oväntade händelser. Du kan försäkra din resa upp till 200.000kr och betalar aldrig någon självrisk. Försäkringen kan tecknas för obegärnsat antal personer och dessutom så är du försäkrad för syftet med din resa.

Om Europeiska ERV

ERV har funnits på den svenska marknaden i många år. De är experter på resor och du som kund kan räkna med att känna dig trygg på din resa om du har en försäkring hos ERV. De försäkrar resor över hela världen och är har en enorm kunskap och erfarenhet av alla de möjliga sorters händelser som kan råka ut semesterfarande. ERV är ett stort internationellt försäkringsbolag som finns över hela världen. De har varit med ända sen 1920 och har 11 servicekontor världen över. Huvudkontoret finns i Tyskland och i Sverige är de en av de största aktörerna för tjänstereseförsäkringar och privatförsäkringar. De försäkrar varje år över 1,2 miljoner resenärer samt hela 7 miljoner bank och kreditkort.

Säkerheten med ERV

För oss som ska ut i världen och resa så är de flesta av oss beredda på att man måste ha en reseförsäkring. Många av oss nöjer oss med den reseförsäkring som ingår i vår hemförsäkring. På samma sätt så är det många som vill utöka sitt reseskydd för att känna sig extra trygg på sin resa. När vi är ute och reser i världen så har vi oftast tagit ledigt från arbete och det är en period då vi vill koppla av och slippa stress och problem. Genom att teckna en extra eller kompletterande reseförsäkring hos ERV kan du känna dig trygg med att resan inte kommer kosta mer än du har tänkt. Att slippa onödiga och oväntade utgifter kan vara en extra trygghet om någonting händer på din resa.

ERV erbjuder väldigt mycket information på deras hemsida och ger många tips och råd när du ska ut och resa. Du kan läsa deras Landsguide där de har samlat viktig information i en kunskapsbank. Du kan läsa om riksläget, viktig fakta och många väldigt användbara tips inför resan du skall åka på.

Hur kan du göra din resa säkrare?

ERV har dedikerat en hel sida på deras sajt till tips på hur du kan göra din resa säkrare. De går igenom vad du ska tänka på innan du åker, när du är på resan och inför din hemresa. Det finns mycket viktiga saker att tänka på när du ska resa. Vaccinationer, pass och kontokort är viktiga delar som man kan behöva gå igenom och se till så att man har koll på allting.

Skadeservice och kundnöjdhet

ERV erbjuder en extremt dygnet runt proffesionell skadereglering som hjälper till när olyckan är framme. Dygnet runt center som står till förfogande för att ge dig hjälp om någonting inträffar när du är på resa. ERV är kända för att betala ut ersättning omgående om situationen kräver det. Att minimera risken för att du ska hamna i en dålig situation när du är utomlands är väldigt viktigt och det kommer du uppleva om du har oturen att behöva utnyttja din försäkring när du är utomlands. Kundnöjdheten är väldigt hög hos ERV för de kunder som behövt utnyttja sin försäkring på sin resa vilket du kan läsa dig till om du söker på ERV Försäkring på internet. Vi kunder som lämnar recensioner på ett Försäkringsbolag gör oftast det när vi är väldigt nöjda eller väldigt missnöjda. Med det sagt så kan man alltid räkna med att läsa både positiva och negativa saker om ett försäkringsbolag men trots det så finner vi väldigt få missnöjda kundrecensioner gällande ERV.

Slutord

Om du är en av dem som alltid tänker lite steget före och vill ha ett extra bra skydd när du åker på resa så är ERV ett väldigt passande alternativ för dig. Vi rekommenderar dig att jämföra och kika in på deras försäkringsutbud för att se vad som passar just dig inför din resa. Om du är beredd på att lägga en extra slant eller helt enkelt söker en försäkrings som kanske inte erbjuds i ditt vanliga försäkringsbolag så är ERV ett bolag som kan ge dig dessa alternativ. Med deras mångåriga erfarenhet och världsombindande verksamhet kan du räkna med att känna dig trygg som kund.