Europeiska ERV

Europeiska ERV

ERV är ett försäkringsbolag fokuserat på resor. De har tagit fram en stor bredd av alternativ som passar unga, äldre och även andra mer nischade upplevelser.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Europiska ERV.

Till Europeiska ERV →

ERV försäkring omdöme

När vi kollar på de omdömen som finns runt om på internet är det fina recensioner blandat med en del negativa, egentligen en helt vanlig fördelning. Snittet hos TrustPilot är 4,5 av 5. Vilket bör anses som mycket bra och i det högre snittet jämfört med andra försäkringsbolag.

Om Europeiska ERV

ERV har funnits på den svenska marknaden i många år. De är experter på resor och du som kund kan räkna med att känna dig trygg på din resa om du har en försäkring hos ERV. De försäkrar resor över hela världen och är har en enorm kunskap och erfarenhet av alla de möjliga sorters händelser som kan råka ut på din utalndsresa. ERV är ett stort internationellt försäkringsbolag som finns över hela världen. De har varit med sedan 1920 och har 11 servicekontor världen över. Huvudkontoret finns i Tyskland och i Sverige är de en av de största aktörerna för tjänstereseförsäkringar och privatförsäkringar. De försäkrar varje år över 1,2 miljoner resenärer samt hela 7 miljoner bank och kreditkort.

Säkerheten med ERV

För dig som ska ut i världen och resa är det bra att med något extra skydd. Många nöjer sig med det skydd som ingår i hemförsäkringen. På samma sätt är det många som vill utöka sitt reseskydd för att känna sig extra trygg på sin resa. När du är ute och reser i världen har du oftast tagit ledigt från arbete och det är en period då du vill koppla av och slippa stress och problem. Genom att teckna en extra eller kompletterande försäkring hos ERV kan du känna dig trygg med att resan inte kommer kosta mer än du har tänkt. Att slippa onödiga och oväntade utgifter kan vara en extra trygghet om någonting händer på din resa.

ERV erbjuder mycket information på deras hemsida och ger många tips och råd när du ska ut och resa. Du kan läsa deras Landsguide där de har samlat viktig information i en kunskapsbank. Du kan läsa om riksläget, viktig fakta och många väldigt användbara tips inför resan du ska åka på.

Kundnöjdhet

Kundnöjdheten är hög hos ERV för de kunder som behövt utnyttja sin försäkring på sin resa vilket du kan läsa dig till om du söker på ERV Försäkring på internet. Kunder som lämnar recensioner på ett Försäkringsbolag gör oftast det när de är väldigt nöjda eller väldigt missnöjda. Med det sagt kan man alltid räkna med att läsa både positiva och negativa saker om ett försäkringsbolag, men trots det finner vi få missnöjda kundrecensioner gällande ERV.

Populära försäkringar hos ERV

Hos ERV kan du teckna mer specifika reseförsäkringar – ofta kallat ett utökat skydd på din resa. Det finns nämligen ofta begränsningar på vad en normal försäkring för ditt hem kan täcka och ERV finns till för att utöka skyddet för dig som kanske reser mycket, du som är ung eller du som helt enkelt vill ha ett bättre reseskydd när du är ute och reser.

Hod ERV kan du även köpa försäkring för studier utomlands och på sätt försäkra bland annat din kursavgift och få ersättning om du måste avbryta din resa.

Skadereglering & kundtjänst

ERV erbjuder en extremt dygnet runt professionell skadereglering som hjälper till när olyckan är framme. Dygnet runt center som står till förfogande för att ge dig hjälp om någonting inträffar när du är på resa. ERV är kända för att betala ut ersättning omgående om situationen kräver det. Att minimera risken för att du ska hamna i en dålig situation när du är utomlands är väldigt viktigt och det kommer du uppleva om du har oturen att behöva utnyttja din försäkring när du är utomlands.

Om du har generella frågor gällande deras försäkring (ej akut) går de att kontakta via telefon på helgfria vardagar mellan 09:00-16:00. Det går även att fylla i ett frågeformulär på deras hemsida och då kontaktar de dig så fort som möjligt via mejl.

Slutord

Om du är en av dem som alltid tänker steget före och vill ha ett extra bra skydd när du åker på resa är ERV ett passande alternativ för dig. Vi rekommenderar dig att jämföra och kika in på deras försäkringsutbud för att se vad som passar just dig inför din resa. Om du är beredd på att lägga en extra slant eller helt enkelt söker en försäkring som kanske inte erbjuds i ditt vanliga försäkringsbolag är ERV ett bolag som kan ge dig dessa alternativ. Med deras mångåriga erfarenhet och världsomfattande verksamhet kan du räkna med att känna dig trygg som kund och på din resa.

Vanliga frågor om Europeiska ERV

Europeiska ERV är ett försäkringsbolag som erbjuder reseförsäkringar för både privatpersoner och företag. Du kan läsa mer om dem på denna sida.

Svaret på denna fråga är individuell, men att döma av externa omdömen verkar försäkringarna hos ERV omtyckta och bra.

Läs mer hos Europeiska ERV →
Bilder från webbplats
Europeiska ERV hemsida
Fördelar
  • Experter på resor
  • Bra kundtjänst
  • Bra betyg
Information om Europeiska ERV
Företag:Europeiska ERV, Filial Sverige
Kategori:Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr:516410-9208
Telefon:0770 457 971
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:43866
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2017-09-25
Hämtat från: Finansinspektionen.se (43866)