ERV

ERV

ERV är ett försäkringsbolag fokuserat på resor. De har tagit fram en stor bredd av alternativ som passar unga, äldre och även andra mer nischade upplevelser.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till ERV →

ERV försäkring omdöme

När vi kollar på de omdömen som finns runt om på internet är det väldigt fina recensioner blandat med en del negativen, egentligen en helt vanlig fördelning. Snittet hos TrustPilot är 4,4 av 5. Vilket bör anses som mycket bra och i det högre snittet jämfört med andra försäkringsbolag.

Om Europeiska ERV

ERV har funnits på den svenska marknaden i många år. De är experter på resor och du som kund kan räkna med att känna dig trygg på din resa om du har en försäkring hos ERV. De försäkrar resor över hela världen och är har en enorm kunskap och erfarenhet av alla de möjliga sorters händelser som kan råka ut semesterfarande. ERV är ett stort internationellt försäkringsbolag som finns över hela världen. De har varit med ända sen 1920 och har 11 servicekontor världen över. Huvudkontoret finns i Tyskland och i Sverige är de en av de största aktörerna för tjänstereseförsäkringar och privatförsäkringar. De försäkrar varje år över 1,2 miljoner resenärer samt hela 7 miljoner bank och kreditkort.

Säkerheten med ERV

För oss som ska ut i världen och resa så är de flesta av oss beredda på att man måste ha en något extra skydd. Många av oss nöjer oss med det skyddet som ingår i vår hemförsäkring. På samma sätt så är det många som vill utöka sitt reseskydd för att känna sig extra trygg på sin resa. När vi är ute och reser i världen så har vi oftast tagit ledigt från arbete och det är en period då vi vill koppla av och slippa stress och problem. Genom att teckna en extra eller kompletterande försäkring hos ERV kan du känna dig trygg med att resan inte kommer kosta mer än du har tänkt. Att slippa onödiga och oväntade utgifter kan vara en extra trygghet om någonting händer på din resa.

ERV erbjuder väldigt mycket information på deras hemsida och ger många tips och råd när du ska ut och resa. Du kan läsa deras Landsguide där de har samlat viktig information i en kunskapsbank. Du kan läsa om riksläget, viktig fakta och många väldigt användbara tips inför resan du skall åka på.

Kundnöjdhet

Kundnöjdheten är väldigt hög hos ERV för de kunder som behövt utnyttja sin försäkring på sin resa vilket du kan läsa dig till om du söker på ERV Försäkring på internet. Vi kunder som lämnar recensioner på ett Försäkringsbolag gör oftast det när vi är väldigt nöjda eller väldigt missnöjda. Med det sagt så kan man alltid räkna med att läsa både positiva och negativa saker om ett försäkringsbolag men trots det så finner vi väldigt få missnöjda kundrecensioner gällande ERV.

Populära försäkringar hos ERV

Hos ERV kan du teckna mer specifika reseförsäkringar  – ofta kallat ett utökat skydd på din resa. Det finns nämligen ofta begränsningar på vad en normal försäkring för ditt hem kan täcka och ERV finns till för att utöka skyddet för dig som kanske reser mycket, du som är ung eller du som helt enkelt vill ha ett bättre reseskydd när du är ute och reser.

Skadereglering & kundtjänst

ERV erbjuder en extremt dygnet runt professionell skadereglering som hjälper till när olyckan är framme. Dygnet runt center som står till förfogande för att ge dig hjälp om någonting inträffar när du är på resa. ERV är kända för att betala ut ersättning omgående om situationen kräver det. Att minimera risken för att du ska hamna i en dålig situation när du är utomlands är väldigt viktigt och det kommer du uppleva om du har oturen att behöva utnyttja din försäkring när du är utomlands.

Om du har generella frågor gällande deras försäkring (ej akut) går de att kontakta via telefon på helgfria vardagar mellan 09:00-16:00. Det går även att fylla i ett frågeformulär på deras hemsida och då kontaktar de dig så fort som möjligt via mejl.

Slutord

Om du är en av dem som alltid tänker lite steget före och vill ha ett extra bra skydd när du åker på resa så är ERV ett väldigt passande alternativ för dig. Vi rekommenderar dig att jämföra och kika in på deras försäkringsutbud för att se vad som passar just dig inför din resa. Om du är beredd på att lägga en extra slant eller helt enkelt söker en försäkrings som kanske inte erbjuds i ditt vanliga försäkringsbolag så är ERV ett bolag som kan ge dig dessa alternativ. Med deras mångåriga erfarenhet och världsomfattande verksamhet kan du räkna med att känna dig trygg som kund.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Experter på resor
  • Bra kundtjänst
  • Bra betyg
Information
Företagsnamn: Europeiska ERV, Filial Sverige
Kategori: Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr: 516410-9208
Institutnummer hos FI: 43866
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2017-09-25
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (43866)