Agria

Agria Djurförsäkring är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och specialiserar sig på djurförsäkringar. Agria finns i Norge, Danmark, Finland, Frankrike och Storbritanien.

JÄMFÖR DJURFÖRSÄKRING →

En gigant på djurmarknaden

Agria är en av de mest kända försäkringsbolagen för djurförsäkringar och har idag stora delar av den svenska marknaden. Man erbjuder ett brett utbud och försäkrar allt mellan smådjur och stora lantbruk. Av döma recensioner finns det mycket gott att säga.

Försäkringsbolaget grundades redan för 130 år sedan och man har sedan dess haft friskare djur i fokus. Idag ägs man av Länsförsäkringar.

Omdömet för Agria är också det bra och enligt 153 recensioner har de ett genomsnittsbetyg på 1.5. Det kan låta lågt men försäkringsbolag har en tendens till låga betyg, då kunder ofta använder tjänsterna i tråkiga situationer.

Användarupplevelse

Hemsidan och hela kundupplevelsen från att samla information till att teckna en försäkring är mycket smidigt och vi upplever det som väl genomtänkt. Det finns egentligen ingenting att klaga på. Färgerna är klassiska och har gått med Agria genom alla år – något som vi också hoppas är här för att stanna.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Specialister på djur
  • 10% webbrabatt
  • Agria Vårdguide
Information
Företagsnamn: Försäkringsaktiebolaget Agria
Kategori: Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr: 516401-8003
Institutnummer hos FI: 22040
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 1993-09-21
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22040)

Vad andra säger om Agria