Agria

Agria

Agria Djurförsäkring är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och specialiserar sig på djurförsäkringar. Agria finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrike och Storbritannien. Läs nedan för att se vårt och kunders omdömen.

Till Agria →

En gigant på djurmarknaden

Agria är en av de mest kända försäkringsbolagen för djurförsäkringar och har idag stora delar av den svenska marknaden. De erbjuder ett brett utbud och försäkrar allt mellan smådjur, katt, hund och stora lantbruk. Att döma av recensioner från deras kunder finns det mycket gott att säga.

Försäkringsbolaget grundades redan för 130 år sedan och de har sedan dess haft friskare djur i fokus. Idag ägs de av Länsförsäkringar.

Omdömet för Agria är på en hög nivå för försäkringsbolag. Enligt 1600 recensioner på TrustPilot har de ett genomsnittsbetyg på 4,3/5.

Användarupplevelse

Hemsidan och hela kundupplevelsen från att samla information till att teckna en försäkring är mycket smidigt och vi upplever det som väl genomtänkt. Det finns egentligen ingenting att klaga på. Färgerna är klassiska och har gått med Agria genom alla år – något som vi också hoppas är här för att stanna. Du kan lätt navigera

Kundtjänst

Agria går att kontakta via mejl, chatt på deras hemsida och genom att ringa. Deras kundtjänst har öppet på vardagar mellan 08.00-20.00 och på helger mellan 10.00-15.00. Att utläsa av de senaste recensionerna kunder lämnat verkar majoriteten nöjda, vilket är ovanligt då det oftast är missnöjda kunder som lämnar omdömen om försäkringsbolag. Svenskt kvalitetsindex mäter varje år kundnöjdheten bland sakförsäkringar på marknaden och Agria har ett snitt på 72/100 vilket också indikerar på nöjda kunder.

Vanliga frågor om Agria

Ja, Agria har direktreglering i deras försäkringserbjudande.

Nej, Agria har inte något samarbete med FirstVet. De har däremot digital veterinärrådgivning dygnet runt i deras egna app.

Läs mer hos Agria →
Bilder från webbplats
Agria hemsida
Fördelar
  • Specialister på djur
  • Upp till 50% rabatt på hund & katt
  • Agria Vårdguide
Information om Agria
Företag:Försäkringsaktiebolaget Agria
Kategori:Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr:516401-8003
Telefon:0775-88 88 88
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:22040
Status:Aktiv
Aktiv sedan:1993-09-21
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22040)