Sveland

Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Idag har de ett stort utbud av djurförsäkringar med komplett skydd.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Sveland.

Till Sveland →

Om Sveland

Sveland är ett kundägt försäkringsbolag vilket innebär att ingen vinst tas ut. Du som kund och ägare kan också vara med och ta beslut genom att gå med i deras fullmäktige. Försäkringsbolaget skriver även att de strävar efter att erbjuda de mest hållbara djurförsäkringarna i Sverige. Detta ska de uppnå genom att förmedla information och kunskap som förebygger sjukdomar och skador hos ditt djur.

Omdöme

Enligt vårt omdöme verkar Sveland Djurförsäkringar pålitligt. Enligt externa sajter som Trustpilot.se har de ett också ett bra omdöme. På Trustpilot.se har försäkringsbolaget 4/5 i betyg i snitt av 43 omdömen.

Utbud

Sveland är Sveriges enda kundägda försäkringsbolag som enbart fokuserar på djur. Sveland erbjuder djurförsäkring för din:

  • Katt
  • Hund
  • Häst
  • Smådjur

 

Kontakta Sveland

På deras hemsida kan du fylla i information om ditt husdjur och få en prisbild direkt. Det finns även ett telefonnummer du kan ringa och ett kontaktformulär du kan fylla i om du vill få svar via mejl. Du kan även chatta med Sveland direkt via deras hemsida när de har öppet.

Vanliga frågor om Sveland

Sveland är ett kundägt försäkringsbolag utan vinst vilket innebär att försäkringsbolagets kunder äger och kan påverka bolaget.

Detta är en mycket individuell fråga, men att döma av kunders omdömen på externa hemsidor verkar det vara lika många nöjda som missnöjda kunder.

Läs mer hos Sveland →
Bilder från webbplats
Sveland hemsida
Fördelar
  • 10% webbrabatt
  • Lång historia
  • Brett utbud i sin kategori
Information om Sveland
Företag:Sveland Djurförsäkringar
Kategori:Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr:545000-7165
Telefon:046-276 92 00
Institutnr. hos FI:22071
Status:Aktiv
Aktiv sedan:1994-01-10
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22071)