Solid Försäkring

Solid Försäkring

Enligt Solid ska försäkringar vara okomplicerade och lättillgängliga, deras koncept är "Ovanligt Okrångliga Försäkringar". Företaget grundades 1993 och har huvudkontor i Helsingborg. De har ett utbud av nischade försäkringar som är bra att ha.
Jämför försäkringar och få ditt prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

JÄMFÖR FÖRSÄKRINGAR

Om Solid Försäkring

Med ett nischat erbjudande av försäkringar kan försäkringsbolaget fokusera mer intensivt på sitt utbud. I dagsläget ingår ett fåtal sakförsäkringar samt personförsäkringar i deras försäkringsutbud. De flesta som tecknar försäkring hos Solid Försäkring gör det via någon av deras partners, exempelvis utvalda bilhandlare.

Omdöme Solid

Solid grundades 1993 och har idag över 3 miljoner kunder i Norden och andra delar av Europa. Deras vision är att erbjuda nischade försäkringar utan krångel, de vill att hela processen ska vara enkel för deras kunder. De är ett av de ledande specialiserade försäkringsbolagen i Norden inom sakförsäkringar. Att läsa av externa omdömen verkar majoriteten missnöjda, på Trustpilot har Solid betyget 1.4/5 av 103 omdömen.

Försäkringar hos Solid

Solid försäkringar erbjuder totalt 7 olika typer av försäkringar till sina kunder. Dessa går samtliga att teckna online, men det går även bra att ringa eller mejla. Du kommer direkt till deras hemsida för att teckna en försäkring genom att klicka på den gröna knappen ovan. De erbjuder bland annat:

  • Assistansförsäkring
  • Reseförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring
  • Inkomstförsäkring
  • Cykelförsäkring

 

Utbudet anses vara nischat och man erbjuder t.ex. omfattande val för vägassistans. Det är inte bara koncentrerat till bil utan även husbil och MC. När det kommer till försäkringar inför din resa finns det även där nischade val som “bilsemesterförsäkring”.

Andra personförsäkringar som man erbjuder är inkomst och olycksfall. Inom respektive område finns det flera val och du kan t.ex. välja en som täcker hela eller bara kompletterar ditt inkomstbortfall.

Solid kundtjänst

Skadeanmälan gör du snabbt och enkelt online via deras hemsida. Det finns även möjlighet att ringa eller mejla Solid. Vill du komma i kontakt med deras vanliga kundservice (och inte akut vägassistans) kan du nå dem på vardagar mellan 08–18. Om du behöver komma i kontakt med deras vägassistans finns ett separat telefonnummer för detta.

JÄMFÖR FÖRSÄKRINGAR
Bilder från webbplats
Solid Försäkring hemsida
Fördelar
  • Nischat
  • Mycket smala val
  • Kampanjkoder
Information om Solid Försäkring
Företag:Solid Försäkringsaktiebolag
Kategori:Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr:516401-8482
Telefon:0771-113 113
E-post:Maila
Institutnr. hos FI:22090
Status:Aktiv
Aktiv sedan:1994-01-11
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22090)