Gofido

Gofido är en försäkringsförmedlare som skapat en hemförsäkring för dina behov och ditt pris. Du väljer själv vad som ska ingå, vad du vill betala i självrisk och skadeanmälan går blixtsnabbt.

Till Gofido →
Fördelar
  • 100% digitalt
  • Anpassat för dig
  • Betala per månad
Kontaktuppgifter
Telefon privat: -
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Gofido

Gofido försäkring – en utmanare med stil

Det är med stora och nyfikna ögon vi surfar in på Gofido – en utmanare med stil. Precis som vi har predikat de senaste åren kommer här nu en modern och lättförståelig försäkringsförmedlare som plockat ihop bra och digitala försäkringar. Utbudet består av hemförsäkring, reseförsäkring och livförsäkring.

Om Gofido

Enligt egen utsago skapades inte Gofido för att de älskar försäkringar – utan för att de behövs. Idén av försäkringar har inte, enligt Gofido, utvecklats på 100 år och gjort att konsumenter betalar för mycket och för fel saker. Här kommer de in och har som syfte att höra djungeln enklare och genom smarta, snabba och vakna tjänster skräddarsy din försäkring.

Omdöme

Eftersom Gofido försäkringar är ett så pass nytt finns det idag en begränsad mängd omdömen att hitta. Via TrustPilot finns det i skrivande stund ett handfull omdömen och snittet är relativt lågt, 3 av 5. Vi ser ingen anledning att vara orolig då de allra första omdömena som brukar ramla in är ofta negativa, då dessa användare är mer benägna att söka upp sidorna i början innan Gofido själva fått in ett system av att bjuda in alla kunder till kommentar.

Vår kommentar

Vi har ingen direkt rekommendation om Gofido passar dig och dina behov. Men generellt är vi positiva till pigga utmanare till de större försäkringsbolagen. Som försäkringsguide vill vi skapa en transparentare marknad och fler aktörer som vågar utmana bidrar och gör vårt jobb enklare.

När det kommer till utbudet verkar det starkt och vi tycker verkligen att du ska besöka deras webbplats för att hitta mer information. Kanske kan det resultera i att du hittar något som passar dig väldigt bra och kanske även blir något billigare.