Gofido

Gofido

Gofido är en försäkringsförmedlare som skapat en hemförsäkring för dina behov och ditt pris. Du väljer själv vad som ska ingå, vad du vill betala i självrisk och skadeanmälan går blixtsnabbt.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Gofido.

Till Gofido →

Gofido försäkring – en utmanare med stil

Det är med stora och nyfikna ögon vi surfar in på Gofido – en utmanare med stil. Precis som vi har predikat de senaste åren kommer här nu en modern och lättförståelig försäkringsförmedlare som plockat ihop bra och digitala försäkringar.

Om Gofido

Enligt egen utsago skapades inte Gofido för att de älskar försäkringar – utan för att de behövs. Idén av försäkringar har inte, enligt Gofido, utvecklats på 100 år och gjort att konsumenter betalar för mycket och för fel saker. Här kommer de in på marknaden och har som syfte att göra djungeln enklare och genom smarta, snabba och vakna tjänster skräddarsy din försäkring.

Försäkringsutbud

I dagsläget erbjuder Gofido följande försäkringar:

  • Hemförsäkring: Hos Gofido kan du hitta en individuellt anpassad försäkring för din bostadsrätt, hyresrätt eller villa.
  • Reseförsäkring: Utöver den reseförsäkring som ingår i standardskyddet genom försäkringen för ditt hem, har du även möjlighet att teckna Gofidos “resetrubbelförsäkring” som ger dig ett mer omfattande skydd under din resa. Notera att detta endast går att teckna som tillägg till Gofidos hemförsäkring.
  • Livförsäkring: Gofido erbjuder även livförsäkring som inte kräver hälsodeklaration (vilket de flesta konkurrenter kräver). Detta gör de till ett bra pris och med ett försäkringsbelopp på 1 000 000 kr. Notera att detta endast går att teckna som tillägg till Gofidos hemförsäkring.
  • Bilförsäkring: NYHET! Nyligen lanserade Gofido bilförsäkring i deras erbjudande. Du kan köpa trafik, halv- och helförsäkring till din bil, helt utan bindningstid och enligt dem till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Omdöme

Eftersom Gofido försäkringar är ett så pass nytt finns det idag en begränsad mängd omdömen att hitta. Via TrustPilot finns det i skrivande stund ett handfull omdömen och snittet är 4,2/5. Vi på Försäkrat ser att de har fått mycket respons som visar på snabbt, proffsigt och hjälpsamt bemötande vilket såklart är en trygghet för dig som kund. Det skrivs även att hemsidan är lätt att förstå, att det är enkelt att teckna en försäkring samt att det finns ett bra utbud av tillval.

Vår kommentar

Vi på Försäkrat har ingen direkt rekommendation om Gofido passar dig och dina behov. Generellt är vi positiva till pigga utmanare till de större försäkringsbolagen. Som försäkringsguide vill vi skapa en transparent marknad och fler aktörer som vågar utmana bidrar och gör vårt jobb enklare.

När det kommer till utbudet verkar det starkt och vi tycker verkligen att du ska besöka deras webbplats för att hitta mer information. Kanske kan det resultera i att du hittar något som passar dig väldigt bra och kanske även blir något billigare.

Gofido kontakt

Du kan kontakta Gofido via chatt på deras hemsida, per mejl, genom att ringa och även skicka brev. Deras chatt har öppet mellan 09.00-17.00 på vardagar och de garanterar svar på mejl inom 24 timmar vilket vi anser vara en bra standard. Om du vill ringa Gofido har deras kundtjänst öppet mellan 09:00-17.00 för att besvara dina frågor och funderingar. Enligt vår undersökning av svarstider svarar de snabbt både via chatt och e-post.

Vanliga frågor om Gofido

Gofido är kända för att erbjuda billig försäkring eftersom du kan anpassa den efter dina egna behov, men uppskattningsvis kostar deras försäkringar mellan 60-400 kr/månad. Kostnaden beror helt på vad du önskar försäkra samt hur många som ska vara medförsäkrade.

Gofido är en privatägd försäkringsförmedlare som förmedlar försäkringar på den svenska marknaden för Eir Försäkring AB och Bliwa Livförsäkring AB.

Man erbjuder hemförsäkring, bilförsäkring, reseförsäkring och livförsäkring.

Läs mer hos Gofido →
Bilder från webbplats
Gofido hemsida
Fördelar
  • 100% digitalt
  • Anpassat för dig
  • Betala per månad
Information om Gofido
Företag:Care of Fido AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559169-4632
Telefon:010-551 3900
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:53294
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2020-07-07
Hämtat från: Finansinspektionen.se (53294)