Gofido

Gofido

Gofido är en försäkringsförmedlare som skapat en hemförsäkring för dina behov och ditt pris. Du väljer själv vad som ska ingå, vad du vill betala i självrisk och skadeanmälan går blixtsnabbt.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till Gofido →

Gofido försäkring – en utmanare med stil

Det är med stora och nyfikna ögon vi surfar in på Gofido – en utmanare med stil. Precis som vi har predikat de senaste åren kommer här nu en modern och lättförståelig försäkringsförmedlare som plockat ihop bra och digitala försäkringar. Utbudet består av hemförsäkring, reseförsäkring och livförsäkring.

Om Gofido

Enligt egen utsago skapades inte Gofido för att de älskar försäkringar – utan för att de behövs. Idén av försäkringar har inte, enligt Gofido, utvecklats på 100 år och gjort att konsumenter betalar för mycket och för fel saker. Här kommer de in och har som syfte att göra djungeln enklare och genom smarta, snabba och vakna tjänster skräddarsy din försäkring.

Omdöme

Eftersom Gofido försäkringar är ett så pass nytt finns det idag en begränsad mängd omdömen att hitta. Via TrustPilot finns det i skrivande stund ett handfull omdömen och snittet är 4,3 av 5. Vi på Försäkrat ser att de har fått mycket respons som visar på snabbt, proffsigt och hjälpsamt bemötande vilket såklart är en trygghet som kund. Det skrivs även att hemsidan är lätt att förstå, att det är enkelt att teckna en försäkring samt att det finns ett bra utbud av tillval.

Vår kommentar

Vi på Försäkrat har ingen direkt rekommendation om Gofido passar dig och dina behov. Men generellt är vi positiva till pigga utmanare till de större försäkringsbolagen. Som försäkringsguide vill vi skapa en transparent marknad och fler aktörer som vågar utmana bidrar och gör vårt jobb enklare.

När det kommer till utbudet verkar det starkt och vi tycker verkligen att du ska besöka deras webbplats för att hitta mer information. Kanske kan det resultera i att du hittar något som passar dig väldigt bra och kanske även blir något billigare.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • 100% digitalt
  • Anpassat för dig
  • Betala per månad
Information
Företagsnamn: Care of Fido AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 559169-4632
Institutnummer hos FI: 53294
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2020-07-07
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (53294)