Vision

Vision

Vision är ett fackförbund för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Till Vision →

Omdöme av Vision

Vision är ett handlingskraftigt fackförbund som står vid dina “visioner” och hjälper dig utvecklas i ditt yrke. Som medlem får du tillgång till flera bra förmåner och en stor gemenskap. En viktig del i erbjudandet till deras medlemmar är dess rådgivning kring arbetsmarknaden och din individuella situation. Du kan exempelvis få juridisk stöd, lönecoaching och pensionsrådgivning genom att vara medlem. Är du dessutom en student kan du i dagsläget få ett medlemsskap helt kostnadsfritt under din studietid. Det är något vi absolut tycker är värt att ta nytta av. Fler än 4 000 yrken finns representerade i Vision vilket gör dem kunniga inom många områden och brancher.

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Starka
  • Stort antal medlemmar
  • Moderna
Information
Företagsnamn: Vision
Kategori: Ideella föreningar
Org-nr: 802001-8019
Institutnummer hos FI:
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 1971-01-01
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se ()

Försäkringsutbud

Som medlem i Visions fackförbund finns det försäkringar som ingår, men du kan öven få rabatterade priser på andra försäkringar genom att vara medlem. En försäkring som ingår är inkomstförsäkring (läs mer) och medlemsförsäkringar som du kan få till ett fömånligt pris är livförsäkring (läs mer) och olycksfallsförsäkring (läs mer).

Kundtjänst

Genom att kolla på flera externa omdömen har de ett gott rykte och generellt är medlemmarna nöjda med deras tjänster. De anses vara ett ledande fackförbund som också ger vad de lovar till sina medlemmar. Som medlem finns det två nummer att ringa för att få hjälp direkt, ena numret är för dig som är chef och det andra för dig som anställd.

Vad andra säger om Vision

Baserat på 0 omdömen.