Watercircles

Watercircles

Watercircles är ett försäkringsbolag som erbjuder miljösmarta försäkringar, bland annat för din bil, ditt hem och din villa.

3 / 5 Baserat på 2 omdömen.
Till Watercircles →

Watercircles omdöme

I nuläget finns inga recensioner av deras svenska kunder att läsa på Trustpilot, däremot finns recensioner av deras danska kunder. Av deras danska kunder är en stor majoritet mycket nöjda vilket ger ett bra intryck av försäkringsbolaget. Enligt deras hemsida har de en kundnöjdhet på 94% vilket vi anser vara imponerande. I Konsumenternas oberoende undersökning får deras bilförsäkring betyget 4.6/5 vilket är ett mycket bra betyg. Det som utmärker Watercircles från andra försäkringsbolag är deras fokus på miljön. De har integrerat ett miljöfokus i samtliga försäkringar och även fått utmärkelsen “Bra miljöval” i ett flertal av dem. Vårt omdöme är att de ger intryck av ett modernt och samhällsnyttigt försäkringsbolags som erbjuder både bas-alternativ och premium.

Watercircles grundades år 2010 och har i dagsläget ungefär 50 000 kunder. Bakom dem står ett av världens största återförsäkringsbolag som heter Munich Re.

Watercircles försäkringar

Watercircles erbjuder ett flertal försäkringar och deras fokus är att det ska vara lätt, trevligt och tryggt för dig som kund att ha en försäkring hos dem samtidigt som de tar hand om miljön. De har ett brett utbud av försäkringar, så om du föredrar att samla dina försäkringar är det möjligt hos Watercircles. Om du vill känna dig extra trygg och skyddad erbjuder de “super-försäkringar” för bil, hem och villa. Om du vill få ett prisförslag kan du fylla i ett formulär på deras hemsida och sedan invänta ett erbjudande.

Kundtjänst

Av att läsa från danska kunder är de mycket nöjda med bemötandet de fått av Watercircles kundtjänst, dessvärre finns inga svenska omdömen. De går att kontakta via telefon 08.15-16.45 måndag till fredag och enligt deras hemsida ska den genomsnittliga väntetiden vara 20 sekunder. De har även två mejl-adresser, en för generella frågor och den andra för skadeärenden.

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Miljön i fokus
  • Brett utbud
  • Moderna
Information
Företagsnamn: Watercircles Sverige AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 556807-9056
Institutnummer hos FI: 82047
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2010-09-13
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82047)