WaterCircles

WaterCircles

Watercircles är ett försäkringsbolag som erbjuder miljösmarta försäkringar, bland annat för din bil, ditt hem och din villa.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till Watercircles.

Till WaterCircles →

Watercircles omdöme

På Trustpilot är snittbetyget 3,3 av 5 och baserat på 70 omdömen. Detta är en indikator på att kundnöjdheten inte är bland de bättre branschen i dagsläget, men det finns även andra mätningar som visar annat. Enligt deras hemsida har de en kundnöjdhet på 94% vilket vi anser vara imponerande. I Konsumenternas oberoende undersökning får deras bilförsäkring betyget 4.6/5 vilket är ett mycket bra betyg. Det som utmärker Watercircles från andra försäkringsbolag är deras fokus på miljön. De har integrerat ett miljöfokus i samtliga försäkringar och även fått utmärkelsen “Bra miljöval” i ett flertal av dem. Vårt omdöme är att de ger intryck av ett modernt och samhällsnyttigt försäkringsbolag som erbjuder både bas- och premiumalternativ.

Watercircles grundades år 2010 och har i dagsläget ungefär 50 000 kunder. Bakom dem står ett av världens största återförsäkringsbolag som heter Munich Re.

OMDÖME: WaterCircles

Watercircles försäkringar

Watercircles erbjuder ett flertal försäkringar och deras fokus är att det ska vara lätt, trevligt och tryggt för dig som kund att ha en försäkring hos dem samtidigt som de tar hand om miljön. De har ett brett utbud av försäkringar, så om du föredrar att samla dina försäkringar är det möjligt hos Watercircles. Om du vill känna dig extra trygg och skyddad erbjuder de “super-försäkringar” för bil, hem och villa. Om du vill få ett prisförslag kan du fylla i ett formulär på deras hemsida och sedan invänta ett erbjudande.

Kundtjänst

De går att kontakta via telefon 08.15-16.45 måndag till fredag och enligt deras hemsida ska den genomsnittliga väntetiden vara 20 sekunder. De har även två mejladresser, en för generella frågor och den andra för skadeärenden.

 

Vanliga frågor om WaterCircles

De största ägarna i WaterCircles är idag Rieber & Søn AS via det norska bolaget Soia II AS.

Följande försäkringar hos WaterCircles är miljömärkta: bilförsäkring, villaförsäkring, fritidshusförsäkring och företagsbilförsäkring.

WaterCircles är ett svenskt företag som fungerar som försäkringsförmedlare. De är godkända hos Finansinspektionen och förmedlar försäkringar åt Munich Re.

Läs mer hos WaterCircles →
Bilder från webbplats
WaterCircles hemsida
Fördelar
  • Miljön i fokus
  • Brett utbud
  • Moderna
Information om WaterCircles
Företag:Watercircles Sverige AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:556807-9056
Telefon:010-4900 999
E-post:Maila
Institutnr. hos FI:82047
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2010-09-13
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82047)