Axident

Axident

Axident hjälper dig att driva försäkringsärenden och tar endast betalt om de lyckas få ut ersättning av försäkringsbolaget.

OBS! Då Axident verkar ha lagt ner kan vi tipsa om Insurello som erbjuder en liknande tjänst.

Till Insurello →

Varför Axident?

Axident hjälper dig att driva försäkringsärenden med ditt försäkringsbolag. Försäkringsärenden de kan hjälpa dig med är bland annat: olyckor, överbelastning, misshandel, rån, medicinskt ingrepp. Du kan både söka hjälp för dig själv, ditt barn eller någon du är förmyndare åt. Exempelvis kan juridiska tvister vara tidskrävande och svåra att hänga med i, Axident kan i dessa fall sköta ditt försäkringsärende så att du slipper hålla koll på all dokumentation samt sköta alla samtal.

Hur fungerar Axident?

För att kunna få ersättning för något som hänt genom Axident krävs följande process:

  1. Test – Genom att svara på ett fåtal frågor som tar ungefär 1 minut på deras hemsida kan du enkelt och snabbt se om det finns möjlighet för Axident att driva ditt försäkringsärende åt dig.
  2. Skapa ärende – Om du får besked att det finns möjlighet för dig att få ersättning kan du skapa ett ärende på Axidents hemsida. Där kommer de att begära den information som behövs för att de ska kunna driva ditt försäkringsärende.
  3. Följ pågående ärende – Du kan sedan följa hur ärendet utvecklas och vilka åtgärder som Axident vidtar för att hjälpa dig.
  4. Eventuell utbetalning – Om Axident lyckas få ersättning från ditt försäkringsbolag får du en utbetalning. 20% av ersättningen behåller Axident och resterande 80% går direkt till dig. Om de inte lyckas få ut ersättning debiteras du ingenting.

 

 

Till Insurello →
Bilder från webbplats
Axident hemsida
Fördelar
  • Hjälper dig få ersättning
  • 25+ år i branchen
  • Personlig service
Information om Axident
Företag:Axident AB