OKQ8

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag som erbjuder tankstationer över hela landet. Utöver bensinstationer erbjuder man även lån, försäkringar och kreditkort.

Till OKQ8 →
Fördelar
  • Gigantiska
  • Förståelse
  • Nischade
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 08-506 80 000
Bilder från webbplats

Vad andra säger om OKQ8

Två olika områden

OKQ8 är för många ett mycket välkänt bolag som erbjuder tankstationer runt om i Sverige. Utöver detta har man också det som vi kommer att kolla på en försäkrings-del samt även kreditkort. Försäkringarna går att dela upp i två områden och vi kommer att förklara lite om både nedan.

Fordonsförsäkring

OKQ8 har lanserat en trygg och smidig bilförsäkring som finns i tre varianter – trafik, halv och hel. Vi har ännu inte fått in några direkta omdömen av användare men genom att mäta reaktioner på vår webbplats verkar det ha varit en mycket god första period för OKQ8.

BackUp

BackUp är en tilläggsförsäkring som går att både separat och tillsammans med OKQ8’s andra försäkring. Det är i grund och botten ett extra skydd där du skyddar skador som kan hända omkring din bil, husbil, mc eller andra fordon. Ingår gör också en assistansförsäkring där du kan bli upplockad samt få låna en hyrbil.