OKQ8

OKQ8

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag som erbjuder tankstationer över hela landet. Utöver bensinstationer erbjuder man även lån, försäkringar och kreditkort.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till OKQ8.

Till OKQ8 →

OKQ8 Försäkring

OKQ8 är för många ett välkänt bolag som erbjuder tankstationer runt om i Sverige, men bolaget är mycket mer än så. OKQ8 försäkring är ett relativt nytt ben. Försäkringarna går att dela upp i tre områden och vi kommer att förklara lite om vardera område nedan.

Fordonsförsäkring

OKQ8 har lanserat en trygg och smidig bilförsäkring som finns i tre varianter – trafik, halv och hel. Vi har än så länge ett omdöme på vår sida av en kund som ger OKQ8s försäkring 5/5.

BackUp

BackUp är en tilläggsförsäkring som går att både separat och tillsammans med OKQ8s andra försäkring. Det är i grund och botten ett extra skydd där du skyddar skador som kan hända omkring din bil, husbil, mc eller andra fordon. Ingår gör också en assistansförsäkring där du kan bli upplockad samt få låna en hyrbil. Om du är beroende av din bil i ditt vardagsliv eller arbete är dessa moment ofta nödvändiga.

Olycka

Tredje typen av försäkring som OKQ8 just nu erbjuder är en olycksfallsförsäkring vid namn Omsorg. Du kan teckna denna försäkring själv, som par, familj och ensamstående med barn. Det som skiljer deras olycksfallsförsäkring mot andra försäkringsbolag är att ersättningen du får om olyckan sker när du åker bil dubblas.

OKQ8 Omdöme

Det finns en uppsjö av omdömen för OKQ8 på internet. Anledningen till detta är att man har en bred verksamhet med både tankstationer, lån och försäkringar (även mer). Vi har därför försökt bygga oss en uppfattning vilken reaktion deras nya försäkringar har gett istället för att betygsätt helheten.

Försäkring för hyrbil hos OKQ8

Förutom att erbjuda försäkringar till allmänheten erbjuder OKQ8 också försäkring för hyrbil som är deras egna. De är nämligen en av de största aktörerna i Sverige på biluthyrning av motor och elbilar.

OKQ8 kontakt

Om du vill komma i kontakt med OKQ8 med frågor och funderingar gällande deras försäkringar kan du göra detta genom att ringa dem. Detta kan du göra på helgfria vardagar mellan 09-16. I dagsläget har de ingen mejladress eller chattfunktion på hemsidan som du kan använda.

Vanliga frågor

OK88 backup är den vanligaste separata tilläggsförsäkringen för bil. I den ingår ersättning för vanligt förekommande skador på bil. Allt från skador på motor, sakdor från brand till stöld.

Läs mer hos OKQ8 →
Bilder från webbplats
OKQ8 hemsida
Fördelar
  • Omfattande tilläggsförsäkring
  • Specialiserade
  • Självriskreducering
Information om OKQ8
Företag:OK-Q8 AB
Kategori:Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr:556027-3244
Telefon:08-506 80 000
Institutnr. hos FI:26874
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2010
Försäkringsgivare:Gjensidige Försäkringar
Hämtat från: Finansinspektionen.se (26874)