OKQ8

OKQ8

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag som erbjuder tankstationer över hela landet. Utöver bensinstationer erbjuder man även lån, försäkringar och kreditkort.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till OKQ8 →

OKQ8 Försäkring

OKQ8 är för många ett mycket välkänt bolag som erbjuder tankstationer runt om i Sverige, men bolaget är så mycket mer än så. OKQ8 försäkring är ett relativt nytt ben. Försäkringarna går att dela upp i tre områden och vi kommer att förklara lite om både nedan.

Fordonsförsäkring

OKQ8 har lanserat en trygg och smidig bilförsäkring som finns i tre varianter – trafik, halv och hel. Vi har ännu inte fått in några direkta omdömen av användare men genom att mäta reaktioner på vår webbplats verkar det ha varit en mycket god första period för OKQ8.

BackUp

BackUp är en tilläggsförsäkring som går att både separat och tillsammans med OKQ8’s andra försäkring. Det är i grund och botten ett extra skydd där du skyddar skador som kan hända omkring din bil, husbil, mc eller andra fordon. Ingår gör också en assistansförsäkring där du kan bli upplockad samt få låna en hyrbil.

Olycka

Tredje typen av försäkring som OKQ8 just nu erbjuder är en olycksfallsförsäkring vid namn Omsorg. Omsorg 55+ är anpassad för dig över 55 år. Än så länge finns det lite information och inga betyg eller omdömen att hitta. Vi kommer att uppdatera denna sektion så fort vi har mer.

OKQ8 Omdöme

Det finns en uppsjö av omdömen för OKQ8 på internet. Anledningen till detta är att man har en bred verksamhet med både tankstationer, lån och försäkringar (även mer). Vi har därför försökt bygga oss en uppfattning vilken reaktion deras nya försäkringar har gett istället för att betygsätt helheten.

Försäkring för hyrbil hos OKQ8

Förutom att erbjuda försäkringar till allmänheten erbjuder OKQ8 också försäkring för hyrbil som är deras egna. De är nämligen en av de största aktörerna i Sverige på biluthyrning av motor och elbilar.

 

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Gigantiska
  • Förståelse
  • Nischade