Accept

Accept är ett försäkringsbolag som varit verksamma sedan 1998, idag erbjuder man bland annat inkomstförsäkring.

Besök hemsida →
Fördelar
  • Bra betyg på Reco
  • Gott rykte
  • Nischade
Kontaktuppgifter
Telefon privat: 08-629 24 90
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Accept

Om Accept Försäkringar

Accept är ett svenskt försäkringsbolag, de är privatägda och jobbar främst mot internetbaserade försäkringslösningar. Accept jobbar med kompletteringar av det allmänna försäkringsskydd som finns i Sverige idag. Kanske har du hört talas om inkomstförsäkring? Accept var först i Sverige med att erbjuda denna slags försäkringstyp.

Accept specialiserar sig på ett fåtal utvalda produkter för att erbjuda dig som kund en expertis och erfarenhet utöver det vanliga. Du kan bland annat försäkra din lön som tillsvidareannställd eller som egenföretagare utan att behöva vara med i ett fackförbund. Du har möjlighet att fölänga din inkomstförsäkring via facket bland annat. Accept har en väldigt hög kundnöjdhet hos deras kunder vilket märks. Accept har ingen vision eller vilja att vara störts i Sverige utan de vill vara bäst på sitt område och leverera riktigt bra och trygga försäkringar på den marknad som de specialiserar sig i.

Accept erbjuder i princip bara sina försäkringar direkt på sin hemsida och sysslar inte med utringande försäljare. På detta sätt kan de hålla nere sina driftkostnader och istället fokusera på sina försäkringar och kunna erbjuda låga årspremier på sina försäkringar, mot sina kunder. Affärsidén är att erbjuda ett bättre skydd på de allmänna försäkringar som finns idag där man kan uppleva att ersättningar och ersättningsnivåer är väldigt låga.

Vilka krav behöver jag uppfylla för att kunna ha en inkomstförsäkring hos Accept?

  • Du behöver vara bosatt i Sverige
  • Du måste vara tillsvidareanställd
  • Du behöver vara medlem i en svensk a-kassa
  • Ha en månadslön över 25.000kr

 

Om du idag redan har en inkomstförsäkring men du tycker att Accept’s inkomstförsäkring låter som ett bättre alternativ för dig så är det inga problem. Du kan flytta över din försäkring till Accept och behålla din intjänade kvalifikationstid.

Jag har redan en facklig inkomstförsäkring

Du som idag redan har en inkomstförsäkring via ditt fack kan hos Accept förlänga denna försäkring med det som kallas en Plusförsäkring. Det som förlängs här är ersättningsdagarna som utökas till dag 300. Du kan även höja försäkringsbeloppet upp till hela 85.000kr/månad för den utökade perioden.

Reseförsäkring hos Accept

Hos Accept kan man även teckna reseförsäkringar via utvalda resebyråer i Norden och i Tyskland. Försäkringarna sälj i samband med att du bokar en resa och den finns till för att kunna ge dig som kund ersättning om du måste avboka en resa på grund av sjukdom. Denna ersättning är specifikt framtagen som ett avbeställningsskydd eller ett skydd om flygbolaget du skulle resa med går i konkurs.

Slutord

Accept Försäkring är ett försäkringsbolag som riktar in sig på specifika ändamål. De finns till för att erbjuda dig en extra trygghet om du skulle förlora ditt arbete. Det du kan räkna med som kund hos Accept är att om du blir av med jobbet så slipper du den ekonomiska stressen som följer med detta. Du blir proffesionellt omhändertagen och har det ekonomiska under kontroll under den tid du söker nytt arbete. Att vara medlem i en A-kassa är väldigt viktigt och det är även någonting som den största delen svenskar med arbete idag är medlem i. Accept finns som ett komplement som gör att du kan bibehålla din levnadsstandard och inte åka på en ekonomisk smäll om det skulle vara så att du förlorar ditt jobb. Accept har en hög kundnöjdhet för de kunder som behövt utnyttja försäkringen. Du kan räkna med en bra kundhantering hos deras kundtjänst och känna dig trygg som kund när du behöver söka ersättning.