Accept

Accept

Accept är ett försäkringsbolag som varit verksamma sedan 1998, idag erbjuder man en nischad och gedigen inkomstförsäkring.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till Accept →

Om Accept Försäkringar

Accept är ett svenskt försäkringsbolag, de är privatägda och jobbar främst mot internetbaserade försäkringslösningar. Accept jobbar med kompletteringar av det allmänna försäkringsskydd som finns i Sverige idag och har valt fokusera på inkomstförsäkring.

Sedan vår senaste uppdatering i mars 2021 har man nu också utökat antalet försäkringar. Det går nu även att teckna nischade försäkringar som t.ex. “Lost of License”, Uppsägningstvist och Reseförsäkring (läs mer).

Man erbjuder i princip bara sina försäkringar direkt på sin hemsida och sysslar inte med uppringande försäljare. På detta sätt kan de hålla nere sina driftkostnader och istället fokusera på sina försäkringar och kunna erbjuda låga årspremier på sina försäkringar, mot sina kunder. Affärsidén är att erbjuda ett bättre skydd på de allmänna försäkringar som finns idag där man kan uppleva att ersättningar och ersättningsnivåer är väldigt låga.

Omdöme

Vi på försäkrat.se hämtar dagligen in omdömen från TrustPilot. På så sätt kan du som besökare smidigt få omdömen från accept försäkring snabbt och enkelt. Omdömena kommer vanligtvis från både nya, gamla och befintliga kunder. I skrivande stund har man ett betyg på 3,6 av 5, men endast baserat på två personer. På reco.se har företaget 4,3/5 i betyg vilket även är baserat på 200 omdömen – vilket gör omdömet mer trovärdigt och verklighetsbaserat.

Slutord

Accept Försäkring är ett försäkringsbolag som riktar in sig på specifika ändamål. De finns till för att erbjuda dig en extra trygghet om du skulle förlora ditt arbete. Det du kan räkna med som kund hos Accept är att om du blir av med jobbet så slipper du den ekonomiska stressen som följer med detta. Du blir professionellt omhändertagen och har det ekonomiska under kontroll under den tid du söker nytt arbete. Att vara medlem i en A-kassa är väldigt viktigt och det är även någonting som den största delen svenskar med arbete idag är medlem i. Accept finns som ett komplement som gör att du kan bibehålla din levnadsstandard och inte åka på en ekonomisk smäll om det skulle vara så att du förlorar ditt jobb. Accept har en hög kundnöjdhet för de kunder som behövt utnyttja försäkringen. Du kan räkna med en bra kundhantering hos deras kundtjänst och känna dig trygg som kund när du behöver söka ersättning.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Bra betyg på Reco
  • Gott rykte
  • Nischade
Information
Företagsnamn: Accept Försäkringsaktiebolag
Kategori: Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr: 516401-6577
Institutnummer hos FI: 22108
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 1998-04-01
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22108)