Accept

Accept

Accept är ett försäkringsbolag som varit verksamma sedan 1998, idag erbjuder man en nischad och gedigen inkomstförsäkring.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Accept.

Till Accept →

Om Accept Försäkringar

Accept är ett svenskt försäkringsbolag, de är privatägda och jobbar främst mot internetbaserade försäkringslösningar. Accept jobbar med kompletteringar av det allmänna försäkringsskydd som finns i Sverige idag och har valt fokusera på inkomstförsäkring.

I takt med att försäkringsbolaget växer och utvecklas utvidgas även deras utbud. Idag går det även att teckna nischade försäkringar som t.ex. “Lost of License”, Uppsägningstvist och Reseförsäkring.

Man erbjuder i princip bara sina försäkringar direkt på sin hemsida och sysslar inte med uppringande försäljare. På detta sätt kan de hålla nere sina driftkostnader och istället fokusera på sina försäkringar och kunna erbjuda låga årspremier på sina försäkringar, mot sina kunder. Affärsidén är att erbjuda ett bättre skydd på de allmänna försäkringar som finns idag där du kan uppleva att ersättningar och ersättningsnivåer är låga.

Omdöme

Vi på försäkrat.se hämtar dagligen in omdömen från Reco. På så sätt kan du som besökare smidigt få omdömen från accept försäkring snabbt och enkelt. Omdömena kommer vanligtvis från både nya, gamla och befintliga kunder. I skrivande stund har Acceopt ett betyg på 4,4 av 5, vilket även är baserat på 230 omdömen.

Slutord

Accept Försäkring är ett försäkringsbolag som riktar in sig på specifika ändamål. De finns till för att erbjuda dig en extra trygghet om du skulle förlora ditt arbete. Det du kan räkna med som kund hos Accept är att om du blir av med jobbet slipper du den ekonomiska stressen som följer med detta. Du blir professionellt omhändertagen och har det ekonomiska under kontroll under den tid du söker nytt arbete. Att vara medlem i en A-kassa är viktigt och det är även någonting som den största delen svenskar med arbete idag är medlem i. Accept finns som ett komplement som gör att du kan bibehålla din levnadsstandard och inte åka på en ekonomisk smäll om det skulle vara så att du förlorar ditt jobb. Accept har en hög kundnöjdhet för de kunder som behövt utnyttja försäkringen. Du kan räkna med en bra kundhantering hos deras kundtjänst och känna dig trygg som kund när du behöver söka ersättning.

Läs mer hos Accept →
Bilder från webbplats
Accept hemsida
Fördelar
  • Bra betyg på Reco
  • Gott rykte
  • Nischade
Information om Accept
Företag:Accept Försäkringsaktiebolag
Kategori:Riksbolag, skadeförsäkringar
Org-nr:516401-6577
Telefon:08-629 24 90
Institutnr. hos FI:22108
Status:Aktiv
Aktiv sedan:1998-04-01
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22108)