Assistancekåren

Assistancekårens är ett företag som hjälper till att bärga bilar, elbilar, husbilar och lätta lastbilar i nöd. Hos dem kan du teckna en schysst och givmild försäkring som ger dig snabb och effektiv hjälp när oturen är framme.

JÄMFÖR ASSISTANSFÖRSÄKRING →

Din hjälp på vägen

Assistancekåren är ett av världens största företag för vägassistans – de erbjuder bärgar- men även anpassade assistansförsäkringar. Enligt hemsidan själv finns det alltid en bärgningsbil nära dig för att du ska kunna få hjälp snabbt och enkelt. Med deras försäkring kan försäkra din bil, elbil, husvagn och lätt lastbil.

Exakt vad som ingår i försäkringen kan du läsa mer om på deras hemsida. Generellt informerar man om snabba ankomsttider, effektiv kommunikation via sms och ett brett utbud av anledningar till oförutsägbara stopp. Om ditt fordon dessutom har en aktiv försäkring slipper du självrisken – oavsett vem som är förare.

Design

Användarvänligheten och designen är mycket läcker och de gula och röda tillsammans är något vi alla förknippar direkt med Assistancekåren – din hjälte på vägen. Vi har även testat dugligheten och att teckna en ny försäkring är mycket enkelt och smidigt. Du betalar direkt på hemsidan och inom loppet av några minuter är du igång.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Stort nätverk
  • Snabb upphämtning
  • Internationella