Assistancekåren

Assistancekåren

Assistancekårens är ett företag som hjälper till att bärga bilar, elbilar, husbilar och lätta lastbilar i nöd. Hos dem kan du teckna en schysst och givmild försäkring som ger dig snabb och effektiv hjälp när oturen är framme.
Jämför assistansförsäkringar och få ditt prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Antal försäkringar:1 st
JÄMFÖR ASSISTANSFÖRSÄKRING

Din hjälp på vägen

Assistancekåren är ett av världens största företag för vägassistans. De erbjuder bärgar- men även anpassade assistansförsäkringar. Enligt hemsidan själv finns det alltid en bärgningsbil nära dig för att du ska kunna få hjälp snabbt och enkelt. Med deras försäkring kan försäkra din bil, elbil, husvagn och lätt lastbil.

Exakt vad som ingår i försäkringen kan du läsa mer om på deras hemsida. Generellt informerar man om snabba ankomsttider, effektiv kommunikation via sms och ett brett utbud av anledningar till oförutsägbara stopp. Om ditt fordon dessutom har en aktiv försäkring slipper du självrisken, oavsett vem som är förare.

Design

Vi har testat dugligheten och att teckna en ny försäkring är mycket enkelt och smidigt. Du betalar direkt på hemsidan och inom loppet av några minuter är du igång. Assistancekårens hemsida är lätt att navigera och du hittar snabbt det du letar efter.

Kundtjänst

Av att läsa recensioner deras kunder har skrivit på deras Facebook-sida är majoriteten nöjda med den respons de fått av Assistancekåren. Anne skriver bland annat: “Assistancekåren har varje gång jag fått problem, varit snabba, proffsiga och hjälpsamma utöver det vanliga”. Har du frågor om försäkringen eller andra frågor som gäller din nuvarande assistansförsäkring med dem kan du ringa deras växel. Om du har deras försäkring och behöver omedelbar hjälp på vägen ringer du 020–912 912.

Vanliga frågor om Assistancekåren

Det beror på vilken försäkring du har för din bil. Har du endast en trafikförsäkring får du stå för hela kostnaden, men har du en hel- eller halvförsäkring betalar du oftast en självrisk. Har du däremot en assistansförsäkring betalar du 0 kr i självrisk.

Nej, Assitancekåren ägs inte av staten. Assistancekåren ingår i en koncern där koncernmoderbolaget är MRF-BÄRGARNA.

JÄMFÖR ASSISTANSFÖRSÄKRING
Bilder från webbplats
Assistancekåren hemsida
Fördelar
  • Stort nätverk
  • Snabb upphämtning
  • Internationella
Information om Assistancekåren
Företag:Falck Global Assistance AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:556772-7697
Telefon:010-550 10 85
Institutnr. hos FI:81865
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2009-04-03
Hämtat från: Finansinspektionen.se (81865)