Assistancekåren

Assistancekåren

Assistancekårens är ett företag som hjälper till att bärga bilar, elbilar, husbilar och lätta lastbilar i nöd. Hos dem kan du teckna en schysst och givmild försäkring som ger dig snabb och effektiv hjälp när oturen är framme.

1 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Antal försäkringar: 1 st
Samlingsrabatt:
JÄMFÖR ASSISTANSFÖRSÄKRING →

Din hjälp på vägen

Assistancekåren är ett av världens största företag för vägassistans – de erbjuder bärgar- men även anpassade assistansförsäkringar. Enligt hemsidan själv finns det alltid en bärgningsbil nära dig för att du ska kunna få hjälp snabbt och enkelt. Med deras försäkring kan försäkra din bil, elbil, husvagn och lätt lastbil.

Exakt vad som ingår i försäkringen kan du läsa mer om på deras hemsida. Generellt informerar man om snabba ankomsttider, effektiv kommunikation via sms och ett brett utbud av anledningar till oförutsägbara stopp. Om ditt fordon dessutom har en aktiv försäkring slipper du självrisken – oavsett vem som är förare.

Design

Användarvänligheten och designen är mycket läcker och de gula och röda tillsammans är något vi alla förknippar direkt med Assistancekåren – din hjälte på vägen. Vi har även testat dugligheten och att teckna en ny försäkring är mycket enkelt och smidigt. Du betalar direkt på hemsidan och inom loppet av några minuter är du igång.

Kundtjänst

Av att läsa recensioner deras kunder har skrivit på deras Facebook-sida är majoriteten nöjda med den respons de fått av Assistancekåren. Anne skriver bland annat: “Assistancekåren har varje gång jag fått problem, varit snabba, proffsiga och hjälpsamma utöver det vanliga”. Har du frågor om försäkringen eller andra frågor som gäller din nuvarande assistansförsäkring med dem ringer du numret i spalten till höger. Om du har deras försäkring och behöver omedelbar hjälp på vägen ringer du 020–912 912.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Stort nätverk
  • Snabb upphämtning
  • Internationella
Information
Företagsnamn: Falck Global Assistance AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 556772-7697
Institutnummer hos FI: 81865
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2009-04-03
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (81865)