JustInCase försäkring

JustInCase försäkring

JustInCase är det nya och enkla sättet att skaffa en livförsäkring. När bolaget grundades 2017 var målsättningen att kunna erbjuda prisvärda försäkringar för livet, till höga försäkringsbelopp.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till JustInCase.

Besök JustInCase →

Om JustInCase

JustinCase grundades 2017 av Björn Häggelin med målsättningen att erbjuda prisvärda livförsäkringar med höga försäkringsbelopp. Genom 20 års erfarenhet i branschen såg de ett behov och lucka i dagens försäkringsutbud.

Idag har de Idun Liv Försäkring AB som försäkringsgivare och försäkrar belopp mellan 2 till 10 miljoner. Försäkringen går att teckna upp till 65 år och upphör per automatik vid 75 års ålder.

OMDÖME: JustInCase

Automatiserad hälsodeklaration

Sedan början på mars 2022 har Just In Case samarbete med Idun Liv, vilket gör att de numera har en automatiserad process för hälsodeklaration. Det innebär i praktiken att du som kund och potentiell kund kan få prisförslag direkt på hemsidan.

Enkelheten gör det transparent, tydligt och modernt att skaffa en försäkring.

Försäkringsutbud hos Just In Case

Just In Case har ett tydligt fokus och det är att erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda livförsäkring – och de har bara börjat. Tillsammans har detta nytänkande team över 20 års erfarenhet av försäkringar och finans.

Likt många av de “nya försäkringsbolagen” erbjuder de en livligare design i kombination med ett mer digitalt tankesätt. Försäkringen går enkelt att teckna online och det finns ingen anledning att ringa in eller kontakta en säljare.

Till skillnad från andra aktörer fokuserar de på att uppmärksamma och informera marknaden om problemet de fyller. Ett exempel de nämner är att endast 1 av 3 personer bo kvar i sitt nuvarande hem om ens partner går bort.

Kontakt

Om du vill kontakta JustInCase kan du göra det via telefon eller e-post. Det finns även ett kontaktformulär du kan fylla i på deras hemsida.

Besök JustInCase →
Bilder från webbplats
JustInCase försäkring hemsida
Fördelar
  • Låg månadskostnad
  • Fullt försäkrad på 2 minuter
  • Svenskarnas nya livförsäkring
Information om JustInCase försäkring
Företag:Försäkring Just In Case AB
Kategori:Förmedlare
Org-nr:559150-6067
Telefon:08-13 40 90
Institutnr. hos FI:-
Försäkringsgivare:Idun Liv Försäkring AB