Sejfa

Sejfa

Här har vi nyaste tillskottet av hemförsäkring, Sejfa! Hos dem kan du försäkra din lägenhet eller villa digitalt och snabbt. Skulle något sedan hända kan allt skötas via deras app.
Jämför och få ett prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Till Sejfa →

Vilka är Sejfa?

Supersejf AB som ligger bakom Sejfa är en försäkringsförmedlare som ägs av fem länsförsäkringsbolag, däribland Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och  Länsförsäkringar Stockholm. Under mottot ”hellre sejf än sorry” erbjuder Sejfa en helt digital hemförsäkring till riktigt bra pris. Du registrerar dig på bara 2 minuter, och sedan är  du, din bostad och dina ägodelar skyddade mot oförutsedda händelser.  

Väljer du Sejfa som försäkringsbolag kan du betala med både kort och Swish, och skadeanmälan sker direkt i den smidiga appen i din telefon. Där kan du även ställa frågor och välja tilläggsförsäkringar, eller säga upp försäkringen helt utan bindningstid.  

Sejfa försäkringsutbud

Sejfa är en ny försäkringsförmedlare på marknaden som än så länge endast erbjuder  hemförsäkringar. De skyddar både dig, din lägenhet och dina ägodelar, och kan ge dig  ersättning på upp till 1 miljon kronor. Dessutom ingår ett reseskydd i 45 dagar som bland  annat täcker olyckor och sjukdom på resan, akuta tandbesvär och stöld.  

Hemförsäkringen från Sejfa gäller för både dig och övriga personer som är folkbokförda på din adress, och skyddar bland annat vid inbrott, bränder, översvämningar och blixtnedslag. Den inkluderar också en krisförsäkring, skydd vid id-stöld, ansvarsskydd, rättsskydd och  överfallsskydd.

Sejfa omdöme

Sejfa har ett betyg på 4.5/5 på Trustpilot, vilket är en bit över genomsnittet. Faktum är att de i skrivande stund bara har toppbetyg, men eftersom Sejfa är en så pass ny försäkringsförmedlare har de ännu inte hunnit få tillräckligt många omdömen för att betyget ska visas korrekt. Kunderna uppskattar att Sejfa är snabba och effektiva, och att priset på försäkringen är bra. Dessutom verkar kundsupporten vara snabba på att både svara och reglera skador, samtidigt som appen uppskattas för både sin funktion och utseende.  

Sejfa kontakt

Om du behöver kontakta Sejfa kan du välja mellan att skicka ett mejl, eller att starta livechatten där en digital medarbetare kan guida dig rätt på sidan. Skadeanmälan görs enklast i appen, men om du inte har tillgång till den kan du även göra din anmälan via telefon eller e-post

Läs mer hos Sejfa →
Bilder från webbplats
Sejfa hemsida
Fördelar
  • Helt digitalt
  • Drulle ingår
  • Teckna på 2 minuter
Information om Sejfa