Sensor Försäkring

Sensor Försäkring

Med en bas i Norrland erbjuder Sensor Försäkring både skräddarsydda försäkringspaket och individuella försäkringar till svenska befolkningen.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till Sensor Försäkring →

Varför välja Sensor Försäkring?

Sensor Försäkring är ett relativt nytt försäkringsbolag på den svenska marknaden och det har ofta sina fördelar. Som en del av deras löfte lyfter de fram hur de anser att dagens försäkringsutbud är svåra att förstå och att kunder inte vet vad de betalar för – detta vill Sensor Försäkring ändra på. Detta gör de genom att erbjuda individuell rådgivning för de som vill skaffa en eller flera försäkringar hos dem, för att på så sätt utforma ett individuellt skydd där priset också är transparent.

Vilka är Sensor Försäkring?

Sensor Försäkring är en försäkringsförmedlare från Norrland som grundades runt år 2016. De har fortfarande sitt huvudkontor i norra Sverige, men är verksamma i hela landet. För att kunna få individuell rådgivning behöver du inte befinna dig fysiskt på deras kontor.

Försäkringsutbud

Deras utbud består av följande försäkringstyper: personförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, bilförsäkring, sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring, livförsäkring och specialistvårdsförsäkring.

Dessa kan du även kombinera och med hjälp av deras individuella rådgivning kan du bygga ett försäkringspaket som är anpassat efter alla dina behov.

Kundtjänst

Du kan kontakta Sensor Försäkring via telefon och mejl. Deras kundtjänst svarar i telefon på måndag till torsdag mellan 09.00-18.00 och på fredag 09.00-17.00. De har även ett flertal andra nummer som du kan ringa om det gäller akuta ärenden som exempelvis bärgning av bil eller vattenskada. Till sist finns det även ett formulär du kan fylla i, då kontaktas du av deras kundtjänst när ditt ärende börjar hanteras.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Skräddarsytt försäkringspaket
  • Prisvärt
  • Relativt nya