Sensor Försäkring

Sensor Försäkring

Med en bas i Norrland erbjuder Sensor Försäkring både skräddarsydda försäkringspaket och individuella försäkringar till svenska befolkningen.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till Sensor Försäkring.

Till Sensor Försäkring →

Varför välja Sensor Försäkring?

Sensor Försäkring är ett relativt nytt försäkringsbolag på den svenska marknaden och det har ofta sina fördelar. Som en del av deras löfte lyfter de fram hur de anser att dagens försäkringsutbud är svåra att förstå och att kunder inte vet vad de betalar för. Det vill Sensor Försäkring ändra på. Detta gör de genom att erbjuda individuell rådgivning för de som vill skaffa en eller flera försäkringar hos dem, för att på så sätt utforma ett individuellt skydd där priset också är transparent.

OMDÖME: Sensor Försäkring

Vilka är Sensor Försäkring?

Sensor Försäkring är en försäkringsförmedlare från Norrland som grundades runt år 2016. De har fortfarande sitt huvudkontor i norra Sverige, men är verksamma i hela landet. För att kunna få individuell rådgivning behöver du inte befinna dig fysiskt på deras kontor.

Försäkringsutbud

Deras utbud består av följande försäkringstyper: personförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, bilförsäkring, sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring, livförsäkring och specialistvårdsförsäkring.

Dessa kan du även kombinera och med hjälp av deras individuella rådgivning kan du bygga ett försäkringspaket som är anpassat efter alla dina behov.

Kundtjänst

Du kan kontakta Sensor Försäkring via telefon och mejl. Deras kundtjänst svarar i telefon på måndag till torsdag mellan 09.00-18.00 och på fredag 09.00-17.00. De har även ett flertal andra nummer som du kan ringa om det gäller akuta ärenden som exempelvis bärgning av bil eller vattenskada. Till sist finns det även ett kontaktformulär du kan fylla i, då kontaktas du av deras kundtjänst när ditt ärende börjar hanteras.

Vanliga frågor

Försäkringsbolaget Sensor Försäkring har fått 787 omdömen hos Trustpilot med ett genomsnittligt betyg på 3,9 vilket anses vara ett bra omdöme.

Just nu kan man erbjuda personförsäkring, hemförsäkring, villahemförsäkring, bilförsäkring, specialistvårdförsäkring och sjukvårdsförsäkring.

Man kan kontakta kundtjänst hos Sensor Försäkring på måndag-torsdag mellan kl. 09.00 till kl. 18.00 och på fredagar mellan kl. 09.00 till 17.00. Telefonnumret är 010 410 0310.

Skador kan anmälas online på sensorforsakring.se alternativt genom att skriva ut en blankett och posta alternativt maila.

Läs mer hos Sensor Försäkring →
Bilder från webbplats
Sensor Försäkring hemsida
Fördelar
  • Skräddarsytt försäkringspaket
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Samlingsrabatt
Information om Sensor Försäkring
Företag:Sensor Försäkring Norden AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559056-6500
Telefon:010-410 0310
Institutnr. hos FI:82448
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2016-05-06
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82448)