KonsumentFörsäkring

KonsumentFörsäkring

KonsumentFörsäkring är en nischad försäkringsgivare som fokuserar på privatförsäkringar.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till KonsumentFörsäkring.

Till KonsumentFörsäkring →

Konsumentförsäkring omdöme

Att döma av de få recensioner som deras kunder lämnat online verkar försäkringsbolaget pålitligt. Konsumentförsäkring är däremot en bifirma till SveNord Försäkring AB som också har ett fåtal omdömen från svenska kunder som är mindre nöjda. Att ha i åtanke är att det oftast är missnöjda kunder som lämnar omdömen om försäkringsbolag och eftersom det är få personer som valt att lämna ett omdöme bör du även göra din egna bedömning. Vi ser ingen anledning till varför Konsumentförsäkring bör uteslutas ur din jämförelse.

De har varit verksamma sedan 2012 vilket ger dem mer än 10 år av erfarenhet i försäkringsbranschen. Att de är kvar än idag är ett tecken på att de också har nöjda kunder.

OMDÖME: Konsumentförsäkring

Försäkringsutbud

I dagsläget erbjuder Konsumentförsäkring fyra försäkringstyper för dig som privatperson.

Livförsäkring – en enkel och prisvärd variant som betalar ut ett engångsbelopp på 500 000 kr, ingen hälsodeklaration krävs.

Inkomstförsäkring – Som ett komplement till A-kassa om du skulle bli arbetslös.

Sjukvårdsförsäkring –  Tillgång till snabb rådgivning över telefonsamtal och besök hos specialistläkare är garanterat inom 6 dagar. Du slipper vänta på den allmänna vården till en låg premie.

Olycksfallsförsäkring – Denna försäkring skyddar dig och din familj mot oväntade händelser som påverkar er och ert liv, främst tillgodoser de ekonomiskt kompensation i de fall när försäkringen nyttjas.

Hemsida

Konsumentförsäkrings hemsida har en äldre känsla och layout och den uppdateras sällan. Trots detta hittar du fortfarande lätt till deras utbud och att teckna försäkring hos dem är enkelt. Det är lätt att navigera sig på hemsidan och du hittar oftast vad du söker. Varje sida har information om respektive försäkring, dock finns det ingen PDF till förköpsinformation vilket andra försäkringsbolag brukar utlämna – istället är det en sida på hemsidan där texten är svårläst.

Konsumentförsäkring kontakt

Du kan komma i kontakt med Konsumentförsäkring genom att ringa dem på vardagar mellan 09.00-12.00. Vill du hellre mejla försäkringsbolaget kan du göra det också. Dessvärre finns ingen chattfunktion i dagsläget.

Vanliga frågor

Begreppet konsumentförsäkring syftar till försäkringar som inriktar sig till konsumenter, men i det här sammanhanget är Konsumentförsäkring ett företag som förmedlar försäkringar. De är en bifirma till SveNord Försäkring AB som är en registrerad försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen.

Via e-post på [email protected] alternativt per telefon på 08-420 035 50.

Man erbjuder livförsäkring, familjeolycksfallls-försäkring, sjukvårdsförsäkring, inkomstförsäkring och betalskydd för bolån.

Läs mer hos KonsumentFörsäkring →
Bilder från webbplats
KonsumentFörsäkring hemsida
Fördelar
  • Inget krav på hälsodeklaration
  • Specialiserade
  • Verksamma sedan 2012
Information om KonsumentFörsäkring
Företag:SveNord Försäkring AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:556884-6454
Telefon:08-420 035 50
E-post:Maila
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:82192
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2012-06-05
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82192)