SafetyWing

SafetyWing

SafetyWing är din säkerhet när du är ute på resande fot. Att arbeta från annan plats än i sitt hemland blir allt vanligare och branschen för digitala nomader växer. Med SafetyWing kan du skaffa en reseförsäkring när resan redan är påbörjad och vara försäkrad om något oväntat sker i utlandet.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till SafetyWing.

Till SafetyWing →

Varför SafetyWing?

SafetyWings försäkring är perfekt för dig som är på resande fot i arbetet och är en ny typ av reseförsäkring. För oss är det en självklarhet att du ska ha samma tillgång till skydd och säkerhet oavsett var du befinner dig i världen, SafetyWing delar den synen med oss. Deras Nomad Insurance är specifikt utformad för dig som är en digital nomad. Den täcker bland annat:

  • Oförutsedd skada och sjukdom (lämplig kostnad av medicin, sjukhusvistelse, läkarbesök)
  • Försening av flyg
  • Borttappat bagage

 

Du har möjlighet att köpa deras Nomad Insurance när som helst under resan och du får skydd direkt. Var 28:e dag förnyas reseförsäkringen om du inte väljer ett slutdatum, precis som en prenumeration.

Skydda dina anställda med SafetyWing

SafetyWing erbjuder inte bara digitala nomader personliga försäkringar, de erbjuder även ditt företag en försäkring som täcker dina anställda som arbetar i utlandet. Försäkringen, Remote Health, skapar möjligheter för företaget att anställa (och skydda) talanger oberoende av deras plats och deras arbetsgrad. Denna typ företagsförsäkring möjliggör och skapar förutsättningar för ditt företag att bli internationella på riktigt. Eftersom trenden att arbeta på distans ökar och blir allt vanligare behövs även ett skydd för de personer som väljer den typ av arbete. Möjligheten finns även att ditt företag anses vara mer attraktivt som arbetsgivare om ni garanterar en global hälsoförsäkring vid anställning.

Omdöme

“Bra kundservice”, “enkelt” och “prisvärt” är bara några av de ord som kunder använt för att beskriva SafetyWings reseförsäkring. SafetyWing har en bedömning av 4.2/5 på Trustpilot vilket indikerar att företaget presterar på ungefär samma nivå som andra företag som erbjuder reseförsäkringar.

SafetyWing kundservice

Safetywing erbjuder kundtjänst dygnet runt via chattfunktion och telefon samt en mejladress. De skriver på deras egna hemsida att de brukar svara i chatten inom 1 minut vilket vi anser är en mycket bra responstid.

Läs mer hos SafetyWing →
Bilder från webbplats
SafetyWing hemsida
Fördelar
  • Starta när du vill
  • Automatiskt debitering varje månad
  • 2 barn under 10 år kan vara del av försäkringen utan extra kostnad
Information om SafetyWing
E-post:Maila
Hemsida:Besök