Brookfield

Brookfield erbjuder en specialförsäkring för din klocka och den är mer omfattande än en vanlig hemförsäkring. Med deras försäkring vet du alltid vad din ersättning kommer att bli eftersom ni tillsammans bestämmer värdet vid teckning av klockförsäkringen, vilket kan kännas som en trygghet.

Till Brookfield →

Varför Brookfield?

En klockförsäkring hos Brookfield är enligt vår underökning en pålitlig och bra specialförsäkring. Om du har en dyr och värdefull klocka som du använder är det mycket viktigt att skydda den från skador eller stöld till det värde som den faktiskt är värd. Till skillnad från hemförsäkringar, kommer du tillsammans med Brookfield fram till ett ett värde och storlek av försäkringen och ersättningen. De har även ett sammarbete med en återförsäljare av exklusiva klockor som även utför reparerarationer eller förser dig med ersättning vid förlorad klocka, vilket gör processen snabb och effektiv om en olycka skulle ske.

 

Omdöme

Av att läsa recensioner om Brookfield verkar en stor majoritet av deras kunder mycket nöjda med försäkringen, servicen och kompetensen som de erbjuder. På Trustpilot har de en rating av 4.7/5 vilket är en indikator på att företaget presterar bra jämfört med andra försäkringsbolag.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Snabb och effektiv skadereglering
  • Ingen självrisk
  • Täcker estetiska skador

Vad andra säger om Brookfield