Brookfield

Brookfield

Brookfield erbjuder en specialförsäkring för bland annat din klocka och konstverk är mer omfattande än en vanlig hemförsäkring. Med deras försäkring vet du alltid din eventuella ersättning eftersom ni tillsammans bestämmer värdet vid teckning av specialförsäkringen, vilket såklart är en trygghet för dig som äger ett dyrt föremål.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Till Brookfield →

Varför Brookfield?

En klockförsäkring hos Brookfield är enligt vår undersökning en pålitlig och bra specialförsäkring. Om du har en dyr och värdefull klocka som du använder är det mycket viktigt att skydda den från skador eller stöld till det värde som den faktiskt är värd. Till skillnad från hemförsäkringar, kommer du tillsammans med Brookfield fram till ett värde och storlek av försäkringen och ersättningen. De har även ett samarbete med en återförsäljare av exklusiva klockor som även utför reparationsarbete eller förser dig med ersättning vid förlorad klocka, vilket gör processen snabb och effektiv om en olycka skulle ske. Du kan även försäkra veteranbilar och dyr konst med Brookfield. Innan försäkringar tecknas hos Brookfield går man igenom värdet med en expert för att hitta rätt premie – på så sätt är du varken under- eller över-försäkrad och du får rätt hjälp och ersättning om olyckan skulle vara framme.

Omdöme

Av att läsa recensioner om Brookfield verkar en stor majoritet av deras kunder mycket nöjda med försäkringen, servicen och kompetensen som de erbjuder. På Trustpilot har de en rating av 4.7/5 vilket är en indikator på att företaget presterar bra jämfört med andra försäkringsbolag.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Snabb och effektiv skadereglering
  • Ingen självrisk
  • Täcker estetiska skador
Information
Företagsnamn: Brookfield Underwriting AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 556799-5351
Institutnummer hos FI: 82018
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2010-06-30
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82018)