RedGo

RedGo

RedGo erbjuder assistansförsäkring för din bil, lätta lastbil, husvagn och husbil med 0 kr i självrisk.
Jämför och få ett prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

Jämför assistansförsäkring

Vilka är hos RedGo?

RedGo är Falck:s nya juridiska namn som följd av ett ägarbyte som trädde i kraft 1 maj 2022. Tidigare ägdes Falck av danska Falck Group, men nu är det Gjensidige som äger försäkringsbolaget och därmed bytte de även juridiskt namn. RedGo erbjuder assistansförsäkring för dina fordon, så som din bil, lätt lastbil, husbil och husvagn. RedGo ger dig snabb hjälp dygnet runt, vilket är möjliggjort genom deras stora nätverk av bärgare runtom i Sverige. Det är alltid 0 kr i självrisk och reparation sker på plats. Deras försäkring är skriven på fordonet vilket även innebär att försäkringen gäller oavsett vem som kör fordonet. 

Omdöme

Att läsa av omdömen som deras kunder har skrivit är majoriteten bra. De skriver bland annat att de fick snabb och effektiv hjälp samt att service (kundtjänst och bärgarna på plats) var trevliga. Det finns även omdömen med mindre nöjda kunder som anser att bärgaren de fick inte verkade ha den nödvändiga kompetensen samt att ett ärende tog lång tid att hanteras av försäkringsbolaget. En fördel som många kunder nämner är självrisken på 0 kr, den verkar vara uppskattad av många. På Trustpilot har RedGo ett snittbetyg på 3,2 av 5.

Kontakt

Du kan kontakta RedGo genom att ringa dem under deras öppettider, vilket är vardagar mellan 08.00-16.30. Du kan även fylla i ett kontaktformulär på deras hemsida. Om du har en försäkring hos RedGo och behöver hjälp på vägen finns ett nummer du kan ringa dygnet runt för att få snabb vägassistans.

Vanliga frågor om RedGo

RedGo Sweden AB är ett bolag som erbjuder assistansförsäkring och bärgning.

Ja, sedan maj 2022 heter företaget RedGo.

Jämför assistansförsäkring
Bilder från webbplats
RedGo hemsida
Fördelar
  • 0 kr i självrisk
  • Stort nätverk av bärgare
  • Privat / Företag
Information om RedGo
Företag:RedGo Sweden AB
Kategori:Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr:556174-7097
Telefon:0771- 22 00 22
Institutnr. hos FI:26874
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2010-09-28
Försäkringsgivare:Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial
Hämtat från: Finansinspektionen.se (26874)