Paydrive

Paydrive

Paydrive är en smart fordonsförsäkring där du endast betalar för de mil du faktiskt kör. Fördelarna är därav en lägre premie och mer anpassad försäkring.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Antal försäkringar: 1 st
Samlingsrabatt:
Till Paydrive →

Paydrive omdöme

Att läsa av deras kunder senaste året verkar en del missnöjda med deras kundtjänst specifikt, inte deras försäkringsprodukt i sig. Enligt Konsumenternas oberoende undersökning har Paydrives Bas-försäkring för bil betyget 4.2/5 och deras Stor-försäkring 4.5/5, vilket vi anser vara ett gott omdöme.

Paydrives idé grundar sig i att man endast bör betala för de mil man faktiskt kör, de menar att försäkringspremien bör baseras på din bilkörning och inte de vanliga parametrarna som de flesta försäkringsbolag baserar premien på. Du kan även välja att integrera deras system i din bil för att kontinuerligt samla data och ha en översikt på din körning. På detta sätt anser Paydrive att du kan köra mer hållbart och kostnadseffektivt samtidigt som du kan påverka din premie själv genom din körning.

Försäkringsutbud

Paydrive specialiserar sig på bilförsäkringar och i dagsläget är det den enda försäkringen de erbjuder. Som nämnt tidigare fungerar den annorlunda jämfört med andra bilförsäkringar eftersom den är mil-baserad och din premie beror på din bilkörning. På detta sätt anser Paydrive att de belönar säkra förare med billigare premie om de kör hållbart och kostnadseffektivt.

Hur är Paydrives kundtjänst?

Paydrive går vanligtvis att kontakta via telefon mellan 08:00 och 17:00 måndag till fredag. Dock står det på deras hemsida att deras kundtjänst nu är långsammare än vanligt på grund av sjukfrånvaro och detta kan även utläsas av nyligen publicerade recensioner av deras kunder. Du kan även välja att kontakta dem via ett kontaktformulär om du inte vill sitta i telefonkö. Om du vill rapportera en skada kan du göra det via samma telefonnummer eller via deras skadeformulär.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Milbaserad bilförsäkring
  • Anpassad efter dig
  • Höga ersättningsbelopp
Information
Företagsnamn: Paydrive AB (publ)
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 556942-1257
Institutnummer hos FI: 82343
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2014-09-24
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82343)