Hela Försäkring

Hela Försäkring

Hela Försäkring erbjuder välfärdsförsäkringar skydd för hälsan, familjen och inkomsterna. De har blivit utsedda och fått utmärkelse som ett företag som garanterar trygg kundkontakt och har ett stort fokus på telefonkontakt. Hela Försäkring har gott omdöme (2,7 av 5) hos TrustPilot. Du kan läsa vår recension och kunders omdömen nedan.

3 / 5 Baserat på 2 omdömen.
Till Hela Försäkring →

Försäkringserbjudande

Hela försäkringar erbjuder tandvårdsförsäkring utan bindningstid eller uppsägningstid, en mycket vanlig trend bland nya utmanare på försäkringsmarknaden. Du behöver inte göra någon hälsokontroll och inte heller betala någon självrisk. Det finns tre olika prisnivåer som man kan välja mellan: Skydda, Vårda och Premium. Det som skiljer nivåerna åt är månadskostnaden och vilka åtgärder som ersätts. Därav är det viktigt att fundera över dina behov och sedan välja nivå utifrån dem.

Omdöme

Hela försäkring har enligt vår undersökning gott omdöme. Recensioner från TrustPilot indikerar på nöjda kunder som uppmärksammar snabbt bemötande och bra hantering av ärenden.

Anledningen till att vi får frågor om Hela försäkring är en bluff eller på något sett har dåligt omdöme ligger i de tidigare ägarnas historia. Innan hette bolaget Allra försäkringar och historien om deras pensionshärva har nått många.

Vi ser däremot inga indikationer eller varningstecken på att Hela försäkring skulle bete sig oseriöst eller på något sett dåligt.

 

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Moderna
  • Enkel chatt
  • Enkelt teckna
Information
Företagsnamn: Hela Försäkring AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 556934-3717
Institutnummer hos FI: 82297
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2013-10-30
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82297)