Hela Försäkring

Hela Försäkring

Hela Försäkring erbjuder välfärdsförsäkringar skydd för hälsan, familjen och inkomsterna. De har blivit utsedda och fått utmärkelse som ett företag som garanterar trygg kundkontakt och har ett stort fokus på telefonkontakt. Hela Försäkring har ett omdöme på 2,5 av 5 hos TrustPilot. Läs vår recension nedan.
Få ett prisförslag inom några minuter genom att gå till Hela Försäkring

Till Hela Försäkring →

Försäkringserbjudande

Hela försäkringar erbjuder tandvårdsförsäkring utan bindningstid eller uppsägningstid, en mycket vanlig trend bland nya utmanare på försäkringsmarknaden. Du behöver inte göra någon hälsokontroll och inte heller betala någon självrisk. Det finns tre olika prisnivåer som man kan välja mellan: Skydda, Vårda och Premium. Det som skiljer nivåerna åt är månadskostnaden och vilka åtgärder som ersätts. Därav är det viktigt att fundera över dina behov och sedan välja nivå utifrån dem.

OMDÖME: Hela Försäkring

Omdöme

Hela försäkring har enligt vår undersökning gott omdöme. Recensioner från TrustPilot indikerar på nöjda kunder som uppmärksammar snabbt bemötande och bra hantering av ärenden. Under sommaren 2023 verkar företaget bytt handläggningssystem vilket gjort väntetiderna längre. Detta är något som kunder på senare tid varit missnöjda över. Eftersom det är temporärt ser vi ingen anledning att avråda från försäkringsbolaget.

Anledningen till att vi får frågor om Hela försäkring är en bluff eller på något sett har dåligt omdöme ligger i de tidigare ägarnas historia. Innan hette bolaget Allra försäkringar och historien om deras pensionshärva har nått många.

Vi ser däremot inga indikationer eller varningstecken på att Hela försäkring skulle bete sig oseriöst eller på något sett dåligt.

 

Hela försäkring kontakt

Du kan kontakta Hela försäkring via mejl och telefon. Deras kundtjänst har öppet på vardagar mellan 12-16, vilket jämfört med deras konkurrenter är få timmar per dag och vecka.

Vanliga frågor om Hela försäkring

Du kan säga upp din försäkring hos Hela försäkring genom att ringa dem. Deras öppettider står längre upp på denna sida.

Vi ser inget som tyder på att Hela försäkring är en bluff. Det finns både positiva och negativa externa omdömen att läsa om försäkringsbolaget och de är registrerade som försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen vilket ger dem autenticitet. 

Läs mer hos Hela Försäkring →
Bilder från webbplats
Hela Försäkring hemsida
Fördelar
  • Moderna
  • Enkel chatt
  • Enkelt teckna
Information om Hela Försäkring
Företag:Hela Försäkring AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:556934-3717
Telefon:0771 174 174
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:82297
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2013-10-30
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82297)