Söderberg & Partners Företagsförsäkringar

Söderberg & Partners Företagsförsäkringar

Söderberg & Partners erbjuder en skräddarsydd företagsförsäkring för ditt företag till i snitt 10% lägre pris med samma eller bättre villkor än konkurrenterna.
Se deras utbud och få ett prisförslag genom att gå till Söderberg & Partners.

Till Söderberg & Partners Företagsförsäkringar →

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners, som har funnits sedan 2004, är en av Nordens ledande försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. De kan erbjuda professionell rådgivning och expertis inom många olika branscher på något av sina närmare 200 kontor som är belägna över hela Sverige, Norden och övriga Europa. Söderberg & Partners kan även utforma skräddarsydda försäkringslösningar samt hantera allt som rör era försäkringar så att ni får mer tid över till verksamheten.

Teckna en företagsförsäkring från Söderberg & Partners

Med hjälp av en försäkringsrådgivare från Söderberg & Partners får ni rådgivning gällande den försäkringslösning som passar just ert företag utifrån en detaljerad riskanalys. Förutom att ni sparar tid genom att själva slippa jämföra olika företagsförsäkringar så erbjuds även villkorsgaranti vid byte av försäkring, tillgång till låga priser och erbjudanden samt en hög servicenivå. Via Söderberg & Partners kan ni teckna såväl egendomsförsäkringar och avbrottsförsäkringar som ansvarsförsäkringar och rättsskyddsförsäkringar. Dessutom finns ett stort antal tilläggsförsäkringar för alla typer av företag.

Tillgänglighet och service

Eftersom Söderberg & Partners har lokala kontor över hela Sverige är det lätt att komma i kontakt med en av företagets försäkringsrådgivare. Vid rådgivningen får ni reda på för- respektive nackdelar med olika företagsförsäkringar. Ni kan även kontakta Söderberg & Partners via ett formulär på hemsidan, eller genom att ringa till kundsupporten som är öppen varje vardag mellan 08.00 och 17.00.

Bra erbjudanden och rabatter

Söderberg & Partners representerar hela 35 000 företagskunder, och kan därmed förhandla fram bättre villkor och lägre priser på försäkringarna som erbjuds. Det innebär att kunderna i genomsnitt får en premie som är 5-15 % lägre än normalt på Söderberg & Partners egna upphandlade företagsförsäkringar. De har även en villkorsgaranti så att ni får samma eller bättre villkor vid byte av försäkring. Medarbetare på företag som väljer Söderberg & Partners upphandlade gruppförsäkring får dessutom tre kostnadsfria månader vid tecknande av försäkringen.

Försäkringar för alla typer av verksamheter

Oavsett vilken verksamhet ni bedriver kan Söderberg & Partners hjälpa till att hitta en passande försäkring. Det gäller även för internationella företag som erbjuds lokal kompentens i de länder de är verksamma genom samarbeten med lokala försäkringsförmedlare. Söderberg & Partners rådgivare har dessutom lång erfarenhet från offentlig verksamhet med allt vad det innebär.

Gruppförsäkringar

Era medarbetare kan även dra nytta av bättre villkor på bland annat olycksfallsförsäkringar, livförsäkringar och sjukvårdsförsäkringar tack vare Söderberg & Partners stora kundvolym. Eftersom de risker som försäkringsbolagen tar fördelas bland fler personer kan hälsokraven sänkas och förenklas, vilket gör att fler kan teckna en försäkring. Gruppförsäkringarna kan även anpassas utifrån just ert företag, både när det gäller paketering och utbud.

Jämför alla alternativ

Eftersom Söderberg & Partners ständigt analyserar försäkringsmarknaden kan de hjälpa till med att jämföra både försäkringsbolag, priser och villkor. Ni kan också få en gratis utvärdering av de försäkringar som företaget redan har tecknat för att vara säkra på att ni har den bästa försäkringslösningen som täcker alla risker som finns i er verksamhet. På Söderberg & Partners hemsida kan ni boka in ett digitalt möte med någon av deras försäkringsrådgivare för att komma i gång med att jämföra er företagsförsäkring.

Vanliga frågor om Söderberg & Partners

En företagsförsäkring ger företaget ett bra grundskydd eftersom den innehåller flera försäkringar i form av ett paket. Där ingår bland annat ansvarsförsäkring och egendomsförsäkring. Företagsförsäkringen kan också anpassas utifrån de risker och behov som föreligger i just ert företag.

Eftersom försäkringar kan vara rätt komplicerade att få koll på om man inte hinner läsa igenom alla villkor är det smidigt att ta hjälp av en försäkringsförmedlare som är expert på just försäkringar. Då kan ni både spara tid och pengar samtidigt som ni har möjlighet att få ett skydd som passar just er verksamhet.

Ja, de har några av de största svenska företagen som kunder, såväl som ett stort antal enmansbolag. Därmed kan ni få hjälp med att hitta den bästa försäkringen, oavsett hur många anställda företaget har.

Om ni vill diskutera er företagsförsäkring med en försäkringsrådgivare är det bara att besöka Söderberg & Partners hemsida och boka in ett förutsättningslöst möte online. Ni väljer själv vilken tid som passar, och mötet pågår under cirka 30 minuter.

Läs mer hos Söderberg & Partners Företagsförsäkringar →
Bilder från webbplats
Söderberg & Partners Företagsförsäkringar hemsida
Fördelar
  • I snitt billigare än andra
  • Samma eller bättre villkor
  • Få en skräddarsydd lösning
Information om Söderberg & Partners Företagsförsäkringar