Unionen

Unionen är ett av Sveriges största fackförbund för alla tjänstemän i det privata arbetslivet. De tror på ett stort samlat fackförbund där alla är med och bidrar. Unionen har gott omdöme och flera olika förmåner som lån, försäkringar och rabatter.

Till Unionen →
Fördelar
  • 3 mån utan avgift
  • Flera branscher
  • Populära
Kontaktuppgifter
Telefon privat:
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Unionen

Ett fackförbund

Unionen är ett gigantiskt fackförbund där alla typer av tjänstemän kan bli medlemmar. De tror på styrkan i att förena och samla så många medlemmar som möjligt och därefter förhandla med stor massa. I skrivande stund är de över 700 000 medlemmar och finns närvarande på drygt 15 000 arbetsplatser.

Att bli medlem i Unionen är enkel och det finns flera fördelar. Anledningen till att vi på Försäkrat har valt att lyfta Unionen är för deras inkomstförsäkring. Men utöver detta får du även i medlemskapet coaching, karriärverktyg och förhandlingshjälp.

Unionen omdöme

Unionen har enligt flera sidor för recensioner och omdömen väldigt bra betyg. Flera medlemmar verkar uppskatta skyddet och de förmåner som ingår och hos Reco är det över 70 personer som har lämnat ett omdöme. Vi vill förtydliga att när du är ute på internet och letar omdömen så finns det en viss förväxling mellan Unionen och Unionen A-kassa.

Unionen Student

Som student har du rätt att skaffa ett så kallat Studentmedlemskap i Unionen. Det get dig under studietiden någon att ställa frågor till kring arbetslivet, löner och andra frågor som kan vara relevanta för t.ex. en praktik.

Du kan även ta del av rabatter och andra förmåner när du handlar böcker eller annat som kan vara bra under studietiden. En annan mycket uppmärksammad och populär förmån är möjligheten till en billig hemförsäkring under hela din tid som student. Ofta upp till 20% billigare med hjälp av utvalda partners.