Skandia

Skandia

Skandia är ett svensk pensions- och försäkringsbolag med huvudkontor i Stockholm. Erbjudandet innehåller försäkringsprodukter för båda privatpersoner, företag och offentlig sektor.
Ansök på några minuter genom att gå till Skandia.

Till Skandia →

Försäkringsutbud hos Skandia

Skandia erbjuder en rad olika försäkring för både privatpersoner, företag och offentlig sektor. Inom det privata området handlar det om två olika typer, livförsäkring och sjukvårdsförsäkring. Båda går att teckna relativt enkelt, men tyvärr inte via någon formulär online, utan via PDF eller utskrivna dokument.

På företagssidan erbjuder Skandia också en rad olika försäkringar med primärt fokus på hälsa. En slogan som ofta används är “ett friskare företag”. En vanlig kombination som även Skandia erbjuder är TGL (Olycksfall- och liv) för företag med och utan kollektivavtal. Utöver det erbjuds även hälsa & sjukförsäkring samt gruppförsäkring.

Till den offentliga sektorn erbjuder Skandia samma utbud som till vanliga företag samt tjänstepensionsförsäkring.

Omdömen: Skandia försäkring

Skandia försäkring har hos Trustpilot i skrivande stund 1,4 av 5 i betyg. Genom att kolla på andra externa ställen för betyg är det blandade åsikter. Banken har en rad dåliga omdömen, men även en del bra.

På det stora hela är underlaget alldeles för tunt och det går inte att göra en kvalificerad bedömning av hur kunder uppfattar Skandias tjänster i dagsläget.

Skandia kundservice

Du kan komma i kontakta med försäkringsbolaget via telefon och chatt. Är du en befintlig kund kan du även logga in och använda deras meddelande-funktion. Du kan använda deras chatt på vardagar mellan 08:15-16:00 och du kan ringa dem mellan 08:15-16:45.

Vanliga frågor

Priset beror på din ålder och kan vara mellan 700-1750 kr per månad.

Läs mer hos Skandia →
Bilder från webbplats
Skandia hemsida
Fördelar
  • En av de största i Sverige
  • Bra kundsupport
  • Flera andra tjänster
Information om Skandia
Företag:Försäkringsaktiebolaget Skandia
Kategori:Riksbolag, livförsäkringar
Org-nr:502017-3083
Telefon:0771-55 55 00
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:22062
Status:Aktiv
Aktiv sedan:1993-12-07
Hämtat från: Finansinspektionen.se (22062)