Insurello

Insurello

Insurello är ett företag som hjälper dig få rätt ersättning från dina försäkringar. Försäkringar kan generellt vara krångliga och när det väl är dags få ersättning för en skada känner sig många vilsna. Det resulterar ibland i att du inte får rätt eller ersättning alls.
Ansök på några minuter genom att gå till Insurello.

Till Insurello →

Är Insurello en bluff?

Enligt vår undersökning finns det inga som helst indikationer på att Insurello är en bluff. Ur flera perspektiv vill vi med högsta säkerhet säga att du kan lita på Insurello och använda deras tjänster utan oro.

På webbplatsen kan du tydligt hitta kontaktuppgifter, adress och bolagsnamn. Flera goda indikationer på att företaget opererar helt normalt inte har anledning att dölja sig. En av de allra största indikationen på att de går att lita på är de tusentals goda omdömen via t.ex. TrustPilot.

OMDÖME: Insurello

Hur fungerar Insurello?

Insurello har försäkringsexperter som hjälper dig att undersöka om du har rätt till ersättning för olyckor du varit med om. Enligt en undersökning visar det sig att en majoritet av Sveriges befolkning inte söker ersättning när de skadat sig. En anledning är att många inte vet om vilka rättigheter de har och vad deras försäkringsbolag kan ersätta. Insurello hjälper dig i ditt skadeärende och ansöker om ersättning åt dig hos ditt försäkringsbolag och deras mål är att du ska få ut så mycket som möjligt.

Ersättning med Insurello

Insurello driver ärendet från start till slut. Om de lyckas och du får ersättning från försäkringsbolaget är de med och delar på kakan. Betalningen sker genom faktura och i vanliga fall med 14 dagars kredittid. Insurello tar 30 procent av det arvode du blir beviljat.

För att Insurello ska kunna hitta ersättning åt dig måste du vid tidpunkten då olyckan eller skadan skedde ha haft en försäkring. Ofta innebär det att du haft en personförsäkring i form av sjuk och olycksfallsförsäkring eller en barnförsäkring.

Om du inte vet vilken typ av försäkring du hade vid tillfället kan de även hjälpa dig ta reda på det. Många i Sverige har varit försäkrade via jobb, skolan eller andra gruppförsäkringar i medlemskap eller fackföreningar.

Omdöme

Angående att Insurello inte är en bluff finns det även positiva omdömen att hämta från bland annat TrustPilot.se. En kund skriver att bemötandet är bra, resultatet imponerande samt att all tidigare tvekande nu har övergått till en stark rekommendation. I dagsläget har Insurello betyget 3,9 av 5 på TrustPilot vilket är ett gott omdöme.

Genom att skumma igenom andra omdömen ser vi en tydlig trend, många är skeptiska på grund av att det är nytt men har sedan mycket goda saker att säga.

Vanliga frågor om Insurello

Insurello tar 30% av den ersättning du får ut, men aldrig mer än 30 000 kr.

Om du råkat ut för en oförutsägbar och plötslig olyckshändelse som orsakat dig en skada har du oftast rätt till ersättning från ditt försäkringsbolag och då kan Insurello hjälpa dig.

Läs mer hos Insurello →
Bilder från webbplats
Insurello hemsida
Fördelar
  • Hjälp från start till slut
  • Rätt ersättning
  • Betala endast vid framgång
Information om Insurello
Företag:Insurello AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559074-2028
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:65462
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2022-03-16
Hämtat från: Finansinspektionen.se (65462)