Evoli

Evoli är ett nischat försäkringsbolag som erbjuder uteslutande bilförsäkringar till dig som är över 30 år, har haft körkort länge och sällan orsakar några problem. Helt enkelt en billig och enkel försäkring för dig som kör en helt vanlig bil.

Besök hemsida →
Fördelar
 • Modernt
 • Låga priser
 • Enkelt teckna
Kontaktuppgifter
Telefon privat:
Bilder från webbplats

Vad andra säger om Evoli

Recension Evoli

Evoli är ett försäkringsbolag som riktar sig till låg risk-kunder som är ute efter en billig bilförsäkring utan bindningstider. Vad menas då med låg risk? Jo, de som har haft körkort länge och sällan råkar ut för olyckor eller skador på sin bil samt de som kör ”vanliga” bilar räknas in i denna kategori. Om man uppfyller dessa moment samt att man är över 30 år gammal så kan man räkna med att få en väldigt bra försäkringspremie på sin bilförsäkring via Evoli. 

Evoli är ett försäkringsbolag som är startat av ett gäng med långvarig erfarenhet inom försäkringsbranschen. Med kunskap och erfarenhet av vad bilägare vill ha sin försäkring har de tagit fram en produkt som förväntas ta ett stort kliv in på den svenska marknaden när det gäller bilförsäkringar. Bilförsäkring som tecknas hos Evoli ger ett fullgott skydd där du som bilägare kan känna dig trygg med en bilförsäkring där du själv kan välja till tilläggsförsäkringar efter behov samt att du kan avsluta bilförsäkringen när du vill. Evoli vågar lova sina kunder att de kommer känna sig nöjda med den service och eventuella skadereglering du får ta del av när du kontaktar dem vilket är anledningen till att de inte ser något behov av att binda upp sina kunder när de tecknar försäkring.

Fördelar

Som tidigare nämnt är denna bilförsäkring extra prisvärd för dig som är en skötsam bilägare som sällan råkar ut för skador på ditt fordon. Istället för att betala in dyra försäkringspremier på din bil varje månad har Evoli valt att prissätta självrisken högre än på den övriga marknaden för att kunna erbjuda en låg månadskostnad till kunder som söker en billig försäkring där de inte behöver betala tusentals kronor varje år för en försäkring de sällan eller aldrig utnyttjar. 

Evoli kallar sig själva ett digitalt försäkringsbolag där tecknande av försäkring och skadeanmälan sker enkelt via den digitala processen vilket gör att Evoli kan hålla nere onödiga kostnader för att erbjuda sina kunder ett bättre pris på sin bilförsäkring. Övriga fördelar med Evoli är:

 • Du har ingen bindningstid på din bilförsäkring
 • Du har ingen uppsägningstid på din bilförsäkring
 • Du kan få hjälp med skadejour 24/7
 • Stenskott-skador är kostnadsfria
 • Möjlighet till att få krishjälp vid eventuell olycka
 • Inga andra dolda avgifter som väntar runt hörnet
 • Smidig chatt-funktion om du behöver snabb hjälp

Jämför pris

Genom att klicka dig vidare här på vår sida till Evoli kan du snabbt och enkelt få fram ett pris på bilförsäkring. När du är ute efter en bilförsäkring med bra pris är det förstås även viktigt att man väljer en försäkring med bra försäkringsvillkor. Genom att jämföra pris och innehåll med övriga försäkringsbolag vi rekommenderar kan du snabbt och enkelt bilda dig en uppfattning om vilka försäkringspremier och försäkringsskydd du kan få på ditt fordon. Det är alltid en bra idé att jämföra försäkringsbolag mot varandra. Man bör inte ta den första bästa försäkringen man hittar eftersom det kan skilja sig en hel del på både vad man betalar för sin bilförsäkring varje år samt på vilket skydd man faktiskt får när olyckan är framme.

Innehåll i bilförsäkringen

En bilförsäkring i Sverige idag ser ofta mer eller mindre likadan ut hos de försäkringsbolag som finns på den Svenska marknaden. Du kan teckna en trafik, halv eller helförsäkring. Utöver detta kan man komplettera med olika tilläggsförsäkringar som passar just dina behov. Hos Evoli kan du försäkra din bil för följande skademoment: 

 • Trafik – Försäkringstypen man måste ha för att få framföra ett fordon på svenska vägar – täcker skador på andra bilar, egendom och personskador
 • Brand – Ersätter skador på bil som orsakas av brand
 • Stöld – Ersätter skador som orsakas av stöld och inbrott
 • Stenskott – Gratis reparation av stenskott
 • Rättsskydd – Om du hamnar i en tvist kan du få ersättning upp till 250 000 kr
 • Bärgning – Om din bil behöver bärgas eller om du behöver vägassistans
 • Vagnskada – Om du orsakar en olycka och din bil blir skadad eller behöver lösas in
 • Motorskada – När det uppstår fel på motor ger detta moment ersättning
 • Djurkollision – En tilläggsförsäkring som tar bort eller sänker självrisken om du kolliderar med ett djur

Sammanfattning

Evoli är som tidigare nämnt ett försäkringsbolag som passar perfekt för den aktsamma föraren. Är du en förare som sällan eller aldrig råkar ut för en olycka och är ute efter en låg försäkringspremie med ett fullgott skydd? Då är Evoli ett perfekt alternativ för dig. Vi tror att Evoli som försäkringsbolag snabbt kommer att växa på den svenska marknaden då det finns en efterfrågan på billiga bilförsäkringar för den aktsamma målgruppen. För de bilförare som har betalat tusentals kronor för sina bilförsäkringar år efter år men aldrig råkar ut för en skada kan det oftast kännas som en väldigt tråkig utgift där man betalar för någonting man aldrig utnyttjar. Evoli är alternativet som är snällare mot plånboken för de försiktiga bilförare som vill ha tryggheten med en bilförsäkring samtidigt som de kan lägga sina pengar på annat än dyra bilförsäkringar.