Alandia

Alandia

Alandia är ett försäkringsbolag som fokuserar på båtliv. De erbjuder försäkringar till både privat- och företagskunder.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Alandia.

Till Alandia →

Försäkringsutbud hos Alandia

Alandia är ett försäkringsbolag med rötterna på Åland. De har över 80 års erfarenhet av marin-, transport- och båtliv och alla försäkringar som kan tänkas till. De har huvudkontor i Mariehamn har ett försäkrat värde på över 11 miljard euro.

Privatförsäkringar är en relativt ny vertikal för Alandia Försäkringar och man erbjuder nischade båtförsäkringar för alla tänkbara typer av fordon som trivs på vattnet. Bland annat har man specifika alternativ för inombordare, utombordare och segelbåtar.

En mycket populär och nischad variant i Sverige är vattenskoterförsäkring. Ett mycket omtalat fordon som numera kräver förartillstånd efter flera allvarliga olyckor.

Du kan enkelt få fram ett pris på en försäkring hos Alandia på deras hemsida genom att fylla i dina uppgifter och information om ditt vattenfordon. Det finns även möjlighet att kontakta dem via mejl och telefon.

Alandia kundtjänst

Du kan kontakta Alandia via telefon är e-post. Deras öppettider är vardagar mellan 08.30-16.30. Skulle ditt ärende vara akut kan du nå deras båtassistans dygnet runt för att få hjälp direkt.

Läs mer hos Alandia →
Bilder från webbplats
Alandia hemsida
Fördelar
  • Enkelt att teckna
  • Brett utbud
  • Nischade på båt
Information om Alandia
Företag:Alandia Försäkring Abp
Kategori:Utl. Förs.bolag, gränsöverskridande handel, skade
Telefon:08-505 464 74
Institutnr. hos FI:36884
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2015-01-01
Hämtat från: Finansinspektionen.se (36884)