Assistansbolaget

Assistansbolaget

Assistansbolaget grundades 2015 och är idag en av de största aktörerna inom vägassistans med över 350 000 kunder i Norden. Med dem får du hjälp dygnet runt, året runt.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Assistansbolaget.

Till Assistansbolaget →

Bra omdömen

Assistansbolaget har ett genomsnittligt kundbetyg på 4,4 av 5. De svarar i snitt på 29 sekunder och är på plats inom 38 minuter. Goda kundomdömen och att överträffa sina kunders förväntningar har varit kärnan i verksamheten sedan starten. På senare tid har omdömet blivit sämre än det varit tidigare, vad detta beror på vet vi inte. Trots detta har de fortfarande bäst omdöme inom vägassistans.

Vi kan se genom att kolla flera externa tjänster att kunder generellt är nöjda.

Utbud

Assistansbolaget erbjuder assistansförsäkring för bil, lätt lastbil, MC, veteranbil, husvagn, husbil och släpvagn. Detta innebär att du får hjälp med bärgning om ditt fordon skulle vara fast på vägen, antingen hem eller till närmsta verkstad. På hemsidan kan du enkelt se din förväntade månadskostnad samt din årspremie.

Assistansbolaget kundtjänst

Du kan komma i kontakt med Assistansbolagets kundtjänst via telefon på vardagar mellan 08.00-16.00. Om ditt ärende är akut och du har en försäkring hos dem finns ett annat nummer du ska ringa som är öppet dygnet runt, året om.

Läs mer hos Assistansbolaget →
Bilder från webbplats
Assistansbolaget hemsida
Fördelar
  • Omtyckta
  • Enkelt upplägg
  • Tryggt
Information om Assistansbolaget
Företag:Assistansbolaget Försäkring Sverige AB
Org-nr:556985-2162
Telefon:042-324 324