Bilsport & MC

Bilsport & MC

Bilsport & MC är en nischad del av Moderna försäkringar. De har över 120 000 entusiaster försäkrade och erbjuder även nischade val som t.ex. veteranbilar.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Antal försäkringar: 2 st
Samlingsrabatt:
Till Bilsport & MC →

Omdöme

Genom att kontrollera flera av de största sidorna för omdömen verkar Bilsport.& MC ha ett väldigt gott rykte. I skrivande stund har man blanda annat 4,7 av 5 hos TrustPilot på ungefär 250 betyg. Reco, en annan sida har däremot 3,7 av 5, men baserat på endast 3 omdömen.

Av att kolla på intresset från våra egna besökare på Försäkrat.se är det en mycket god ton och många verkar gilla erbjudandet. Vi ser med andra ord ingen anledning att varna eller avråda besökare.

 

En nischad aktör under stort bolag

Vi har sett denna typ av försäkringsbolag flera gånger tidigare – ett nischat som är en del av ett större. Det är ett mycket smart sätt för försäkringsbolagen att samla sina experter och även ge ett förtroende till dig som kund. Förtroendet bygger på att man kan sin sak, i detta fall motorcyklar och bilar.

 

Försäkringserbjudanden

Bilsport & MC, som är en del av Moderna försäkringar, har tagit nischade erbjudanden av hela Modernas. Något det har varit väldigt duktiga på är MC försäkring – och av den anledningen har de blivit en av de populäraste valen i Sverige. Bland annat så betalar du ingen självrisk, får en hyr-MC i samband med stopp och ersättning inom 14 dagar om din MC blir stulen. Utöver MC har man även val för veteranbilar, veteranmoped och entusiastbilar – en så kallad entusiastförsäkring.

Kundtjänst

Bilsport & MCs kundtjänst är tillgänglig på vardagar mellan 08:00-17:00, både via telefon och mejl. Via deras hemsida kan du även fylla i ett kontaktformulär om du önskar. Skadeanmälan kan smidigt göras online genom att fylla i dina uppgifter. Om det gäller ett akut skadeärende finns ett journummer också tillgängligt.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Nishcade
  • Del av större försäkringsbolag
  • Fint utbud
Information
Företagsnamn: Tryg Forsikring A/S
Kategori: Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Org-nr:
Institutnummer hos FI: 24284
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2009-04-17
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (24284)