Bilsport & MC

Bilsport & MC

Bilsport & MC är en nischad del av Trygg-Hansa. De har över 120 000 entusiaster försäkrade och erbjuder även nischade val som t.ex. veteranbilar.
Få ditt prisförslag inom några minuter genom att gå till Bilsport & MC.

Antal försäkringar:2 st
Till Bilsport & MC →

Omdöme

Genom att kontrollera flera av de största sidorna för omdömen verkar Bilsport.& MC ha ett väldigt gott rykte. I skrivande stund har de bland annat 4,6 av 5 hos TrustPilot på ungefär 1000 betyg. Reco, en annan sida har däremot 3,7 av 5, men baserat på endast 3 omdömen.

Av att kolla på intresset från våra egna besökare på Försäkrat.se är det en god ton och många verkar gilla erbjudandet. Vi ser med andra ord ingen anledning att varna eller avråda besökare.

En nischad aktör under stort bolag

Vi har sett denna typ av försäkringsbolag flera gånger tidigare – ett nischat bolag som är en del av ett större. Det är ett mycket smart sätt för försäkringsbolagen att samla sina experter och även ge ett förtroende till dig som kund. Förtroendet bygger på att man kan sin sak, i detta fall motorcyklar och bilar. Tidigare var Bilsport & MC ägt av Moderna Försäkringar, men idag är de ägda av Trygg-Hansa som är en del av försäkringsgruppen Tryg Forsikring.

Försäkringserbjudanden

Bilsport & MC, är en nischad del av Trygg-Hansa. Något det har varit väldigt duktiga på är MC-försäkring – och av den anledningen har de blivit en av de populäraste valen i Sverige. Bland annat så betalar du ingen självrisk, får en hyr-MC i samband med stopp och ersättning inom 14 dagar om din MC blir stulen. Utöver MC har man även val för veteranbilar, veteranmoped och entusiastbilar – en så kallad entusiastförsäkring.

Kundtjänst

Bilsport & MCs kundtjänst är tillgänglig på vardagar mellan 08:00-17:00, både via telefon och mejl. Via deras hemsida kan du även fylla i ett kontaktformulär om du önskar. Skadeanmälan kan smidigt göras online genom att fylla i dina uppgifter. Om det gäller ett akut skadeärende finns ett journummer också tillgängligt.

Läs mer hos Bilsport & MC →
Bilder från webbplats
Bilsport & MC hemsida
Fördelar
  • Nishcade
  • Del av större försäkringsbolag
  • Fint utbud
Information om Bilsport & MC
Företag:Tryg Forsikring A/S
Kategori:Utländskt försäkringsbolag, svensk filial, skade
Telefon:0470-201 25
E-post:Maila
Institutnr. hos FI:24284
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2009-04-17
Försäkringsgivare:Tryg Forsikring A/S
Hämtat från: Finansinspektionen.se (24284)