Falck

Falck

Falck är en dansk koncern inom ambulans- och räddningstjänster. I Sverige närvarar man som vägassistans och erbjuder flera varianter av försäkringar.

5 / 5 Baserat på 1 omdömen.
Antal försäkringar: 1 st
Samlingsrabatt:
JÄMFÖR ASSISTANSFÖRSÄKRINGAR →

Omdöme

Falck Vägassistans har flera god omdömen på internet av deras kunder. Många upplever att när bilen väl stannar är Falck duktiga på att hjälpa till. En användare, Britt, skrivet t.ex. att hon fick fantastisk service och att Falck är mycket hjälpsamma.

Med det sagt har vi inte heller lyckats hitta några negativa kommentera som står ut. På det stora hela är det en seriös försäkring som användare tycker om.

Försäkring hos Falck

Falck erbjuder assistansförsäkring för din bil, husbil och husvagn. De erbjuder snabb hjälp dygnet runt (med hjälp av ett av Sveriges största nätverk av bärgare), alltid 0 kr i självrisk och reparation på plats. Försäkringen gäller fordonet vilket innebär att försäkringen gäller oavsett vem som kör bilen.

Falck kundtjänst

Falck kan kontaktas via telefon på vardagar mellan 08:00-16:30 och dygnet runt via deras kontaktforumlär. I dagsläghet finns det ingen mejladress att kontakta.

Bilder från webbplats
Fördelar
  • Gigantiska
  • Bra betyg
  • Internationellt
Information
Företagsnamn: Falck Global Assistance AB
Kategori: Försäkringsdistribution
Org-nr: 556772-7697
Institutnummer hos FI: 81865
Status: Aktiv
Aktiv sedan: 2009-04-03
Försäkringsgivare:
Hämtat från: Finansinspektionen.se (81865)