Movestic

Movestic

Movestic Liv & Pension erbjuder personliga lösningar för sparande, försäkringar och pension. Inom försäkringssegmentet handlar det om liv, olycksfall och sjukförsäkring.
Jämför livförsäkring och få ett prisförslag inom några minuter genom att klicka dig vidare nedan.

JÄMFÖR LIVFÖRSÄKRING

Försäkringsutbud hos Movestic

Movestic är ett så kallat livförsäkringsbolag och har valt att fokusera på liv och hälsa. Det innebär att man har till skillnad från andra större försäkringsbolag ett något begränsat utbud. Ett begränsat utbud behöver inte vara en nackdel utan snarare tvärtom, det kan vara till ett försäkringsbolags styrka. Ett exempel på sådana nischade försäkringsbolag som har gjort bra ifrån sig är Hedvig.

Utbudet består i skrivande stund av olycksfallsförsäkring, livförsäkring och sjukvårdsförsäkring. Samtliga ger, precis som andra försäkringar, ekonomisk ersättning till dig om någonting skulle hända.

Vi har ingenting att säga om de specifika försäkringarna utan du uppmanas att kolla villkoren på alla nya försäkringar du köper.

Omdöme

I skrivande stund har Movestic 5/5 möjliga i betyg baserat besökares omdömen på Försäkrat.se.

Underlaget är däremot något begränsat och det finns inga tydliga recensioner på TrustPilot eller andra källor. Enligt vår undersökning är det på grund av att de inte vänder sig i stor del till vanliga konsumenter utan mycket via företag och pensionslösningar.

Movestic kundtjänst

Det går att kontakta försäkringsbolaget för generella frågor på vardagar mellan 08:30-17:00 via telefon. De går även att nå via mejl. Om du vill nå deras skadesupport finns ett annat nummer och mejl. De har även en egen sida för skadeanmälan på deras hemsida.

Vanliga frågor om Movestic

Idag ägs Movestic av Chesnara plc koncernen.

Movestic erbjuder försäkringslösningar och sparlösningar.

JÄMFÖR LIVFÖRSÄKRING
Bilder från webbplats
Movestic hemsida
Fördelar
  • Tydlig nisch
  • Personlig service
  • Tecknas utifrån ditt behov
Information om Movestic
Företag:Movestic Livförsäkring AB
Kategori:Riksbolag, livförsäkringar
Org-nr:516401-6718
Telefon:08-120 39 320
E-post:Maila
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:21040
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2000-04-03
Hämtat från: Finansinspektionen.se (21040)